Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

KAMERY W MARKETACH

Polecane posty

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

kojarzycie w jakich sieciach marketów ich nie ma? bo.....

Gość goggggggga
chyba w kauflandzie nie ma

Gość wiertołek
może chcesz coś ukraść?

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSSS
bo prowadzę sonde:)

Gość oglądam KLAN
nie ma co krasc w marketach, duze ryzyko. lepsze bazary i male sklepiki, powodzonka

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSSS
HMMM.... chodziło mi o coś zupełnie innego po prostu byłam na zakupach i widziałam ludzi jedzących w kauflandzie akurat i sie zastanawiałam,dlaczego oni to bezkarnie robia. bułeczka +kefir no i buszowanie między pudełkami. przed wejściem nie ma znaku"obiekt monitorowany",więc zaczęłam sie rozglądac i kamery tam dosłownie nie było......żadnej,a w innych marketach wystarczy podnieść łepek do góry i od razu sie widzi.więc nie wiem jak to jest...czy kamera moze gdzieś być schowana? w netto,inter marche,tesco,biedronce,społem kamery są widoczne.prosze o odp

a są tam \"siatkowane\" sufity?? bo w wielu marketach nie ma kamer na wierzchu tylko są ukryte m.in w suficie. Albo chodzą tajniaki i patrzą co kto zżera

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssss
nie ma siatkowanych

Gość zgiepos

Gość zgiepos
znam ludzi którzy chwalą się tym ile nakradli w kaufie...tam są tajniacy tylko! przykład mojej znajomej: wchodzi do kauflandu i przy informacji spotyka tajniaka... jeśli on mrugnie okiem to niech bierze co chce.... ładuje do torby ile wejdzie! a jeśli podrapie się w brodę to ma nic nie kłaść do torby, bo inni tajniacy są na sklepie... a to wszystko się dzieje wtedy gdy się współżyje z tajniakiem, przy czym on już od dawna ma żonę i dzieci... żal...,,rabowanie,, kosmetyków Garniera, Dove, AA, panteneprov czy innych oraz słodyczy to jej standard na porządku dziennym! A tak wogóle to ci tajniacy prawie wcale nie pilnują w tych kauflandach... im płacą za godziny, a nie za złapane osoby... wiem z opowiadań.. hehe. ale sam się boję kraść

Gość Brzechwa
ja w auchanie w Poznaniu żrem se do woli