bl 0 Napisano Sierpień 6, 2007 dziś włoskie produkty troszke drogie, ale chyba coś wypróbuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwert wert Napisano Sierpień 6, 2007 Chrupki bekonowe - cena ok, mozna sie najesc - i do tego zawsze trafiam na swieże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem czy Napisano Sierpień 7, 2007 jeszcze jest ale kupiłam kiedys żel pod prysznic kakaowy bosko pachniaj, polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl 0 Napisano Sierpień 7, 2007 niestety nie było makaronu wloskiego który by mi najbardziej pasował ale znowy moja ulubiona mozzarella jest tańsza 1,89zł serek wiejski także w niższej cenie 1,39zł nie wiem jak wy ale mnie wciągają promocje :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZawszeOptymistka 0 Napisano Sierpień 8, 2007 w lidlu zawsze kupuje pyszne czekoladki kosztują 4,99 z nadzieniem jogurtowo truskawkowym najlepsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl 0 Napisano Sierpień 8, 2007 a mój chłpak uwielbia te dni masterkowicza wybiera i przebiera w wiertłach, pędzlach, młotkach itp. niedługo będzą znowu te art. i bardzo fajnie bo chociaż w te dniach nie marudzi że idziemy do sklepu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anuucha 0 Napisano Sierpień 9, 2007 super są chipsy i 12sztuk lodów cieplutkich w opakowaniu mmmm ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lody w Napisano Sierpień 20, 2007 czekoladzie z migdałami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach