Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tassi

Ktory zestaw z allegro do zeli mozecie polecic z czystym sercem?

Polecane posty

Gość tassi

chce kupic zestaw do przedluzania pazurkow zelem ale nie mam pojecia ktory warto kupic zeby nie zalowac poleccie cos :)

Gość ossstra
tez jestem ciekawa poleccie cos

Gość fefita
ja moge polecic produkty nail desig !!! jesli zamowisz przez hurtownie z ich sklepu internetowego wiecej placisz za przesylke. a na allegro tniej jest przesylka a produkty sa w super cenach i jakosciowo dobre! ja jestem zadowolona

Gość figurówka
podbijam bo jestem sama ciekawa co polecacie czy emi nails to dobre produkty? a moze gabriele? poleccie jakis sprawdzony zestaw please :)

NAIL DESIGN ???????? NIGDY W ŻYCIU!!!!!!!!!!! TA PANI CO POLECA TO CHYBA W JEJ INTERESIE TEZ BO KTOŚ KTO TYMI PRACUJE TO NAPEWNO BY NIE POLECIŁ:) UWAŻĄJCIE TEZ NA TAKIE PORADY;)

A CO POWIECIE NA ZELE -------IBD ----------NA ALLEGRO.? ZAMIERZAM KUPIĆ ALE NIE WIEM CZY TO ORYGINAL I JAKIE SĄ

Gość fryz
z czystym sumieniem moge Ci tylko polecic firme LCN znajdz ja w goglach jedyna firma ale uwaga bardzo doroga !!!Osobiscie mi tipsy trzymały sie trzy mesiace!!! z tego co pamietam kilka lat temu 1 zel kosztowal prawie 100zl ale nie wiem doladnie .Nie jestem kosmetyczka tylko fryzjerka i przez 13 lat tylko ten żele sie sprawdziły przez tyle lat!!

Gość fryz
aha nie ma ich chyba na allegro

Gość mikvojo
polecam Nail Design z czystym sumieniem !!!! robie nimi i tipsy sie rewelacyjnie trzymaja :) a ty morelka widocznie nie potrafisz pracowac na niektorych zelach i pewnie dkatego ich sobie nie hcwilisz bo myslisz ze jak cos nie wychopdzi to z winy zeli!!