Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szelma...............

Opisy Waszych porodów - za niedługo rodze i chcialabym......

Polecane posty

wiedzieć jak kazda z Was to przezyła czy drugi poród jest łatwiejszy???????????????? Czekam na Wasze opisy?????

ja myśle, że to zły pomysł Cie jeszcze wystaszą albo co :P :D :D pozatym każdy poród chyba inaczej wygląda i nie ma co porównywać ;)

wystraszą ;) a co do pytania : moja ciotka drugi poród wspomina dużo gorzej niż pierwszy pierwszego syna rodziła w sumie jakieś 2, 3 godziny a drugiego z 6 chyba i była rozczarowana, że tak długo :D :D :classic_cool:

ja bym też chciała coś niecoś podsłuchać;)nie czeka mnie jak narazie poród..ale wiecie dobrze wiedzieć co i mnie kiedyś czeka;)dodam, że w chwili obecnej bałabym się porodu, i szła bym do szpitala jak na rzeź..może nie jest wcale tak źle co?:)

ja gdybym wiedziała, że bedę miała taki poród jak siostra mojej mamy to mogłabym teraz z miejsca isć do szpitala ;) od momentu pierwszego skurczu do momentu kiedy Kacperek sam wyszedł bez parcia mineły 2 godziny z małym haczykiem a ona nie miała wogóle bólów krzyżowych tylko lekkie pobolewania brzucha podobne do menstruacyjnych i o takim samym stopniu nasilenia ;) ;) tak to można rodzić nie ? :D

Gość bziczek
eee.. nie da sie opowiedzieć.. Kazda z nas ma inne progi odczuwania bóli, to co dla jednych jest "mocniejszą" miesiączką inna odczuwa jak krojenie żywcem. Z drugiej strony po co sie nakręcać opowieściami niczym z horrorów? Lepiej znać fizjologiczne etapy porodu i isć na żywioł;) Ja też liczę na to, ze ból minie, zapomnę, a jak popatrzę na moje dziecko to juz nie bedzie ważne (tak przynajmniej sobie tłumaczę;)