Gość true1 Napisano Styczeń 1, 2012 w Pulawach kierowniczka jolla z synciem pol sklepu wyniesli i nikt jej nie zwolnil...dziwna firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anettttaaa Napisano Styczeń 2, 2012 o niej to chyba kazdy slyszal.oczy mydlic potrafi tylko i udaje jaka to ona poszkodowana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mieszkaniec puław Napisano Styczeń 2, 2012 Co za odważna teza,za takie posądzenia można trafić do sądu wiec proponuje się zastanowić,nad tym i nad sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pracuje w pepco Napisano Styczeń 3, 2012 szczesliwego nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość many many many Napisano Styczeń 4, 2012 bedzie jakas podwyzka ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liza3 Napisano Styczeń 4, 2012 Brak słów co się dzieję na sklepach, niech ktoś to kontroluję, tylko w taki sposób żeby wizyta była niezapowiedziana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość messssy Napisano Styczeń 4, 2012 powinni robic naloty non-stop! Zgroza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pikavi Napisano Styczeń 4, 2012 więcej kontroli na Górnym Śląsku. Nie uprzedzajcie o tych kontrolach kierowników sklepów ani kierownika regionalnego. Więcej wizyt to może nastąpi poprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pendzoncy jez Napisano Styczeń 4, 2012 ja proponuje centrali wybrac sie na lubelszczyzne, pulawy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rampampam Napisano Styczeń 4, 2012 centrala powinnna zainteresowac sie pulawskim personelem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sfhhkcccf Napisano Styczeń 4, 2012 bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liza3 Napisano Styczeń 4, 2012 ktoś tu o podwyżce wspomniał, pewnie to tylko marzenie!a jak już będzie to marny grosz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość toska!!!! Napisano Styczeń 5, 2012 COŚ WAM LUDZIE POWIEM TAK NAPRAWDĘ TO NIE WIECIE Z KIM PRACUJECIE .NARZEKACIE I NARZEKACIE SZKODA SŁÓW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmoooo Napisano Styczeń 5, 2012 Centrala sie zainteresowała dlatego "pedzacy jeż" został zwolniony :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podwyzka ? Napisano Styczeń 5, 2012 owszem, ale chyba dla kierownikow rejonu i wzwyz :) przyszla rozpiska kto ile dostanie to juz chyba opieka spoleczna daje wiecej tej podwyzki nie mozna nawet nazwac zapomoga szkoda cos mi sie zdaje ze w zeszlym roku byla chyba wyzsza niz teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maryanna Napisano Styczeń 5, 2012 Kontrolować kontrolować z tego co obserwuje to najsłabsze ogniwa z puławskiego pepco zniknęły i już wiadomo kto te wpisy robi.Ma racje kierowniczka puławskiego pepco że nie reaguje na te wyssane z palca wpisy świadczą tylko o wpisujących. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariateresa Napisano Styczeń 6, 2012 pracowalam w pepco w szczecinie i u mnie tak jak wszedzie najslabsze ogniwa zostaly, trzymaja sie stolkow bo nie potrafia lepszej pracy znalezc hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fałszowane Napisano Styczeń 6, 2012 Czy u was inwentury też są "zakłamane", fikcyjne? spisywane stany z wydruków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawiarka899 Napisano Styczeń 7, 2012 ja lubię ten sklep - fajne dekoracje mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andreo 5 Napisano Styczeń 7, 2012 Zróbcie zakupy przez internet na londonay do 11.01.2012 a dochód przeznaczony bedzie na WOŚP! Link poniżej: http://londonay.com/LM4949 -zarabiaj,kupuj.sprzedawaj http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę-:: http://kasiorka.eu/ref-andreo http://MixReq.com?ref=1247262 -ankiety 4$ jedna www.abantonino.blog.onet.pl- zobacz wszystko http://www.AWSurveys.com?R=andreo -ankiety dobrze płatne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pracownik262 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Czytając Wasze posty zastanawiam się po co niektóre osoby pracują w Pepco skoro tak nie odpowiadają Wam warunki pracy. Ja również jestem pracownikiem tej firmy jako kasjer-sprzedawca i nie mogę zgodzić się z opiniami niektórych osób. Nawiązując do tematu kierownictwa to złego słowa na swoją kierowniczkę nie mogę powiedzieć. Wręcz przeciwnie, cały czas pracuje na sali sprzedaży (robi więcej niż nie jeden zwykły pracownik tego sklepu), a w biurze praktycznie w ogóle nie siedzi, tylko wtedy kiedy naprawdę musi. Dla zainteresowanych jest to sklep w Gryfinie. P.S. Możecie mi pozazdrościć takiej kierowniczki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szepułka Napisano Styczeń 24, 2012 To ci zazdroszcze takiej kierowniczki oby każdy taką osobę miał za kierownika ale to są wyjątki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rybcia2212 Napisano Styczeń 30, 2012 DZIEŃ DOBRY ......................REKLAMOWKĘ ŻYCZY SOBIE PANI.................DOŁADOWANIE DO TELEFONU........................DZIĘKUJEMY ZAPRASZAMY PONOWNIE:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rybcia2212 Napisano Styczeń 30, 2012 TO MOJA ULUBIONA CZĘŚĆ KASOWANIA:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciek29 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Mam pytanie do pracowników odnośnie tematu, ktoś na poprzedniej stronie napisał że pracuje po 12h, 6 dni w tygodniu,to norma w każdym sklepe Pepco ? czy coś źle zrozumiałem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szepułka Napisano Luty 1, 2012 Można zadzwonić do PIPU i tam wszystko powiedzą po ile godzin można pracować tygodniowo!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość norma tygodniowa Napisano Luty 2, 2012 Norma tygodniowa to 40 godzin ( z reguly jest to 5 dni pracy po 8 godzin ). Generalnie ten "zapis" tyczy sie osob zatrudnionych w urzedach ( weekendy nieczynne ). U nas w pepco jest inaczej, pracujemy w weekendy. Na umowie kazdy z nas ma napisane ze czas pracy moze zostac wydluzony do 12 godzin w ciagu dnia ( kazdy chyba wie co podpisuje ). Norma tygoniowa jest niejdnokrotnie u nas przekraczana. Wystarczy ze ktos przyjdzie do pracy 4 dni po 11 godzin. Mozna by sie bylo do tego przyczepic ( część z was narzeka ale nikt tego nie chce zglosic :) ) Popatrzcie na to z innej strony. Gdybyscie chcieli pracowac tak "przepisowo" to pracowalibyscie caly miesiac - dzien w dzien po 8 godzin. Pracujac po 11-12 godzin szybciej wyrabiamy norme miesieczna i mamy wiecej wolnego. Milo jest miec 1-2 dni wolnego w tygodniu prawda ? Nie wierze w to ze ktos z was pracuje 6 dni pod rzad po 11-12 godzin. Faktycznie moze byc tak ze wzgledu na urlopy, czy zwolnienie lekarskie innego pracownika. Ktos przeciez musi byc w pracy. Inwentaryzacje tez wymagaja wiekszej ilosci osob w pracy ( samo sie nie policzy ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brat Natalii Kukulskiej Napisano Luty 2, 2012 pierwszy singiel brata Natalii Kukulskiej, Piotra czy rozgrzeje w te zimowe dni? http://www.flesik.pl/pierwszy-singiel-piotra- kukulskiego-posluchaj/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chętny do pracy Napisano Luty 2, 2012 a czy panów też przyjmują bo u nas się nowe otwiera ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA2222 Napisano Luty 2, 2012 Witam a jesli mam zalegly urlop a umowa została przedłużona do dnia porodu to czy wypłacą mi pieniążki za zaległy urlop? dodam że już jestem po porodzie i czekam na świadectwo pracy i ostatnia pensje bo później maciezyński tylko mi zostaje.Albo ktoś ma namiar tel.na kadry gdzie można by było tego się dowiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach