Gość Nicco Napisano Luty 28, 2019 Znam, ale jednak wolę kupowac pewne produkty do domu w innych miejscach. Bardzo ostatnio spodobał mi się sklep - www.Plenus.pl , który ma pełen asortyment i wygodną opcje wysyłki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sezon Napisano Marzec 2, 2019 Czy pepco nie uwzględnia grudnia w pitach? Odebrałam dzisiaj swój z poczty i w przychodach mam tak jakby tylko jeden miesiąc? Dodam że pracowałam jako sezonowy przez listopad i grudzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sezon Napisano Marzec 2, 2019 Czy pepco nie uwzględnia grudnia w pitach? Odebrałam dzisiaj swój z poczty i w przychodach mam tak jakby tylko jeden miesiąc? Dodam że pracowałam jako sezonowy przez listopad i grudzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do sezon Napisano Marzec 5, 2019 A wypłatę za grudzień kiedy dostałaś? Chyba w styczniu, prawda. Więc jest to już dochód zaliczony do następnego roku, czyli 2019, tego w którym dostałaś pieniadze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasjer Napisano Sierpień 6, 2019 Wiecznie narzekanie.... zobaczcie jakie podwyżki były przez ostatnie lata. Więcej płacą i praca też jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2019 No . 1900 zł netto + ewentualnie 100 zł stażowego dla kasjerki to kupa kasy . Wreszcie wezmę kredyt i kupię kawalerkę bo do tej pory wynajmowałam mieszkania . Co roku wzrasta najniższa krajowa to i firma musi podnieść płace . Ogarnij się "gościu kasjer " , chyba że masz 19 lat i ta płaca akurat ci wystarcza na piwo w barze i tanie ciuchy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc moni Napisano Wrzesień 21, 2019 Może mi ktoś napisać ile zarabia zastępca kierownika na sklepie srednio obrotowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cukiernik vis a vis Pepco Napisano Wrzesień 26, 2019 Tyle ile 25. letni kasjer w biedronce z 5. latami stażu. Z sieciówek w PL, to najniższe zarobki są w Pepco z tego co wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Abc Napisano Listopad 13, 2019 Hej, wiadomo coś o świadczeniu gwiazdkowym?? Jestem na L4 ciążowym i jestem ciekawa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anonimowy wpis 0 Napisano Maj 12, 2020 Praca w centrali w Pepco - nikomu nie polecam pracy w tej firmie! Ciągle wymagają od ciebie bycia lepszym i lepszym a wcale nie starają się Tobie w tym pomóc, tylko jeszcze utrudniają ("menadżerowie"). Nowe osoby są traktowane jako "rozrywka", podśmiewują się i ciągle obgadują. Nie gada się z nowymi nie zaprasza na lunchy, trzyma się na dystans. Wartości firmy jak zwykle są pozorami, których nie ma zamiaru stosować kadra zarządzająca. Współpracownicy stosują notorycznie i wręcz już mechanicznie mobbing, który jest dla nich naturalny. Zwłaszcza można go doświadczyć ze strony współpracowników, którzy są w tej firmie od lat. Pomocy trudno też szukać u szefostwa, bo oni trzymają ich stronę i oczywiście zaczynają także mobbingować. Ich metoda polega głównie na tym, żeby doprowadzić do tego aby pracownik nie wytrzymał i w końcu sam się zwolnił... Wytrwałość nie popłaca, bo wtedy zwyczajnie Cię degradują, proponując objęcie stanowiska poniżej twoich kwalifikacji. Szefostwo jednym słowem - niekompetentne! Ale tych słów ciśnie się więcej... Ciągle poniżanie, obniżanie własnej wartości, notoryczny stres i mobbing a reszta tylko się temu przygląda i uśmiecha pod nosem. ODRADZAM I NIE POLECAM Żadne pieniądze nie są warte pracy w Centrali Pepco, ani też żadne pieniądze nie zwrócą Wam utraconego tam zdrowia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zie_mia 1 Napisano Marzec 17, 2021 pepco to polski sklep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach