Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzialena00022

Nie rozumiem facetów

Polecane posty

Gość foids
nie badzcie chamskie. To pewnie dlatego, olewaja cie faceci, nikt nie chce chamskich dziewczyn

Gość tajlalal....
nikt nie jest chamski, chyba nie widziales jak wyglada chamstwo. po prostu jak mozna skomentowac wypowiedzi wczesniejszych przedmowcow? jak mozna normlanie cos napisac jak ktos zaraz cos tak skomentuje ze zygac sie chce:). Twoje pochopne opinie sa bezpodstawne Panie kulturalny;)

Gość Madzialena00022
Kto tu jest chamski,chyba masz wypaczona samoocenę, bo jak bys tego nie zauwazyl ,to Ci powiem ze Ty napisałes chamski tekst, a jak wiadomo chamy nigdy nie dostrzega kulturalnych i inteligentnych ludzi,wszystkich oceniaja swoja miara...

Gość Madzialena00022
W 100% moge sie z Tobą zgodzic tajlala :) , jesteś jedyną osobą ktora napisała wreszcie normalne komentarze bo reszta nadaje sie tylko... nie powiem brzydko do czego niech sie kazdy domysli.

Gość foids
Ty tajlalal to jeszcze w miare OK jestes, tylko ta autorka jakas taka niedojebana :D

Gość tajlalal....
jestem z Toba Madzialena00022-jezeli wszyscy by byli tacy kulturalni to by kulturalnie odpowiadali na zadne pytanie-a nie tylko odpowiedzi typu"puszczalska, daj sie przerznac czy cos w tym stylu", ja rozumiem, ze mozna sie posmiac i pozartowac, ale wszystko ma granice dobrego smaku. Ciekawe czy Ci madralinscy tak na zywo sie prezentuja i wypowiadaja takie zdania do bliskich im osob:P

Gość otiurotiro
Dziewczyna nie może naciskać, jeśli do mnie pierwsza napisze, przyesemesi czy jakkolwiek odezwie się pierwsza, to czuję się wtedy niepewnie i odpalam narty. Wydaje mi się wtedy że jednak szuka stałego partnera a poczucie wolności jest dla mnie bardzo ważne. Po prostu musiałaś się naciąć na takiego faceta jak ja. Chociaż jest jeden wyjątek...seks. Jeśli wiem że w dosyć krótkim okresie czasu dojdzie do niego wtedy ...wtedy kończę znajomość 2-3 dni po. Nie wiem czy to tchórzostwo po prostu tak jest i tyle. A może jestem tylko emocjonalnym kaleką?

Gość tajlalal....
dziewczyny tez nie lubia przesladowania-tego chyba nikt nie lubi-normlana rzecz.

Gość foids
sluchaj, napisalem tak, bo taka jest prawda. Ona wybiera sobie cwaniaczkow, a potem narzeka. Napisalem to o 16:22, nie odpowiedziala na moj post, bo widocznie napisalem prawde.

Gość foids
"jeśli do mnie pierwsza napisze, przyesemesi czy jakkolwiek odezwie się pierwsza, to czuję się wtedy niepewnie i odpalam narty." a ja odwrotnie, jak kobieta nie napisze sms-a, to ja z taka sie nie zadaje

Gość Madzialena00022
Wcale nie prawda foids ze wybieram sobie cwianiaczków i super przystojniakow, wrecz przeciwnie normalnych facetów a Ty zamiast powiedziec cos madrego to dopowiadasz jakies zmyslone przez siebie teksty o mnie :(

Gość tajlalal....
chcialam zaznaczyc, ze mowimy ogolnie o facetach a nie o typowych zelusiach-gogusiach, tepakow, inteligentnych...i innych tym podobnych podzialow. A poza tym nie wiesz jakich facetow wybiera-wiec nie zakladaj z gory, ze to cwaniacy. A mowia, ze to dziewczyny sa kaprysne, a tu patrzcie, patrzcie...jak sie do lorda odezwiesz zle, nie odezwiesz tez zle:p smieszne

Gość Madzialena00022
No dokladnie tajlalal za facetem nie trafisz...dla jednego zle jak dziewczyna sie odezwie pierwsza dla drugiego zaś jak się wcale nie odzywa lecz czeka na sygnał od faceta takze co tu duzo mówic skad my niby mamy wiedziec jak sie zachowac :p tak rozbudowanej intuicji nie posiadamy niestety.. ale faceci tak chyba mysla i stad pozniej powstaja te niedomówienia itp.

Gość tajlalal.......
a ty burkowy psie uwiazany przy stodole bez desek pewnie marzysz o takiej, widze ze wylaniaja sie z Ciebie twoje marzenia i ambicje. I ta kwiecista wypowiedz w postaci burej suki po prostu mnie oszolomila-badz moj:D czy jestem nachalna??:P hahahahahahhahaha

Gość tajlalal.......
podnieciles sie podzywajac sie za mnie Lapsie???????//

Gość prawdziwa tajlala-tez czarna
tepaki podzszywajace sie

Gość Madzialena000022
co za debilne podszywacze :p ale ja wiem ze to co piszecie to tylko wasze skrywane fantazje i marzenia :D hehehe no coz zbokoli nigdy na tym swiecie nie brakowalo i nie brakuje nadal :P

\"No dokladnie tajlalal za facetem nie trafisz...dla jednego zle jak dziewczyna sie odezwie pierwsza dla drugiego zaś jak się wcale nie odzywa lecz czeka na sygnał od faceta takze co tu duzo mówic skad my niby mamy wiedziec jak sie zachowac\" a skad my mamy wiedziec, jak sie zachowac? Jedna kobieta woli milego faceta, inna typ brutala. Bedziesz mily, a trafisz na drugi typ, to powie, ze jestes zbyt dobry, bedziesz chamski, a trafisz na pierwszy typ, to kobieta powie, ze jestes niemily....

wiesz jezeli zaliczyles wszystkie zwierzaki w zoo na terenie calej polski to nie wal glupot bo tego az sie czytac nie chce, jezelio wydaje ci sie , ze to jest zabawne to gratuluje tylko ci w morde gnojowka walnac i na rozrzutniku wywiezc palancie z kanalow!!!!!!!!!11

foids, dobrze, ze ty normalny. niektorzy swoim intlelektem przewyzaszaja wszystkich naprawde-zenua. nie moglam sie powstrzyamc z tymi zwierzakami, ale jak tu inaczej pisac jak taki poziom rozmowy-o ile mozna powiedziec o jakimkolwiek poziomie. niekotrzy nie wiedza do czego sluzy forum-bo to dla nich zbyt skomplikowane.

Gość prawdziwy foids1
No w koncu moge Ci przyznac racje Madzialena00022 przekonalas mnie swoja wyczerpujaca argumentacja. Chcesz prawdy? ok powiem Ci faceci to tylko podrzedni zapylacze kompletnie pozbawieni intuicji szostego zmyslu i nieraz jeszcze mozgu tak wiec nie prrzejmuj sie. kobiety zawsze gora! :)

prawdziwy foids1 - chcialo ci sie to wszystko pisac?

naprawde twoj tekst jest wyczerpujacy i powalajacy, wow, tylko tyle napisales????wez cos jeszcze wymysl, bo pomysly o zwierzakach, tamponach, celulicie, i tym podobnych sa na prawde juz historyczne-myslalam , ze posiadasz wieksza wyobraznie-ale, coz tu wymagac.