Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mary-Kate-

Poznam przyjaciółkę BI... lub les

Polecane posty

Mam 27 lat. Jestem biseksualna, ale wolę dziewczyny i w dziewczynie chcę się zakochać. Ale seks przyjacielski też wchodzi w grę. Byłam jak dotąd z jedną dziewczyną, więc mam pewne doświadczenie. Szukam miłej dziewczyny z bogatym wnętrzem, wygląd jest drugoplanowy, oczywiście powinna być zadbana jak i ja ;). Jestem z Kujaw, ale mogę zaprosić do siebie jak się dogadamy. A jeśli nie znajdę tu drugiej połówki, kochanki... to może po prostu przyjaciółkę do pomailowania? :) 🌼

Gość Basia123654789
ja mam od dawno ochote na cos takiego:)ale jestem z wielkopolski:/i jak bylo z kobieta

Z kobietą przeżyłam najcudowniejsze chwile życia. Nie mieszkałyśmy ze sobą, ona byla z innego miasta, więc przyjeżdżała do mnie i nocowała - zasypiałyśmy w swoich ramionach po cudownych orgazmach... tego się nie da opisać. Nie wyobrażam sobie piękniejszej sprawy niż robienie minetki zaufanej przyjaciółce - uwielbiam to robić. Niestety ona wyjechała do pracy za granicę... Basiu odważ się to zrobić, nie wiem czy ze mną :) ale zrób to, bo warto, jeśli naprawdę chcesz... Ja odkryłam, że lubię dziewczyny jak miałam 22 lata - bo zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Ale z tamtą dziewczyną tylko się całowałam, nie byłyśmy ze sobą... A tak w ogóle, Wielkopolska nie jest na końcu świata :).