Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucky86

co kupic dla trzy latka?

Polecane posty

Gość lucky86

mam chcrzesniaka któy wychowuje sie na wsi i chcałabym zapewnic mu rzwój intelektualny Jaka zabakwe lub gre kupic?

Gość sama sobie zapewnij rozwój
intelektualny...."trzy latka"? matko boska...

Gość lucky86
heheheh no wiesz moze to i dziwnie brzmi ale kurcze chcialąbym jakas fajna gre lub zabawke kupic która bedzie roziwjalą jego wyobraznie i czegos uczyła a nie tak jak np?; pociag na torach któy przez godzine jezdzi w koło :) Moze macie fajne pomysly jak tylko pytam.

moze taki dzieciecy laptop? w carfurze kupisz juz za 50 zl, ale sa tez lepsze. a moze puzle albo jakas ciekawa ksiazeczke , moja corka dostala ostatnio od babci wspaniala ksiazke z dinozaurami (dzieci uwielbiaja dinozaury..) to jest taka ksiazeczka 3D :) poza tym jest mnostwo gier dla 3latkow, moze nawet puzzle albo jakeis drewniane klocki z literkami:) wybor mysle jest duzy, 3latek jest juz na tyle rozwiniety ze zainteresuja go takei zabawy. pozdrawiam

Gość odradzam
laptopa odradzam,kupilam jakis czas temu niezlej firmy,bardzo prosty i nudny,juz lezy w kacie a dziecko ma niecale 3 lata. moze jakas zabawke sytuacyjna:stacja benzynowa-obslugi pojazdow,malą farmę,albo cos w tym stylu.Interesujących gier dla tego wieku nie udalo mi sie znalezc,sa w zasadzie tylko puzle roznej maści.

Gość gość
Ksiazeczke hulajnoge

Gość gość
sztucznom c***e