Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a wlasnie ze nie.

porozmawiajmy!

Polecane posty

Gość a wlasnie ze nie.

hej ho! jest tam kto? :) chętnie porozmawiam, choc takich tematow bylo juz sporo. blagam tylko, nie pytajcie "na jaki temat?", bo przeciez chyba nikt z was nie zaczyna rozmowy w realu od zapytania potencjalnego partnera konwersacji na jaki temat chce rozmawiac... po tym jakze uroczym wstepie- czekam na chetnych,

Gość a na jaki temat

no ok....denerwują mnie małomówni ludzie...kogoś jeszcze? :Pjakoś się rozkręci ;p

Gość a wlasnie ze nie.
noo... miło ze ktoś przeczytał mojego posta i zrozumiał intencje we wstepie zawarte:D

Gość a wlasnie ze nie.
curva- a czemu denerwuja cie malomowni? przeciez sa tacy... hmm... nieprzeszkadzajacy raczej:D

Gość sama*mała
a ja nie znoszę ludzi, którzy "tokują" o niczym, nic do powiedzenia nie mając. co nie znaczy, że temat mi się nie podoba ;)

Gość Zizuuuu
Ja lubię czasem mówić,ale jestem zalękniona ogólnie. No i wczoraj skończyłam czytać biografię o Artemizji Genteleschi :D

Gość ja wybaczylam
no chyba jak sie wchodzi na kafe, to po to zeby rozmawiac , a nie tylko czytac, zwlaszcza ze wiekszosc z nas ma jakis login, jesli nie staly, to tzw. "pomarancze" ;)

e tam, ale z \"tokowania o niczym\" coś się rodzi :P Głównie mi chodzi o to, że \"podtrzymywanie rozmowy\" jest dość ciężkie i wychodzę na gadułę gdy tym czasem ktoś mnie uważnie słucha i skwituje mnie słówkiem \"aha\" w ogóle denerwuje mnie taka cisza,na milczenie mam czas jak śpię, :P:P:P 🖐️

🖐️ przepraszam, ale kim u licha jest Artemizji Genteleschi ??? p.s tez denerwuje mnie jak od ludzi trzeba wyciagac jakies wiadomosci i odpowiadaja tylko na pytania, na dodatek zdawkowo :O po chwili robi sie malo ciekawie i nudno :P

Gość a wlasnie ze nie.
a kim była Artemizji Genteleschi ? wiecie co? mnie tez wkurzaja ludzie ktorzy bez przerwy gderaja, ale jakbym miala na sile podtrzymywac rozmowe to chyba tez by mnie krew zalała:P ale co z ludzmi niesmialymi np? ja w swoim towarzystwie uchodze za gadułe, ale jak wyjde do nowych ludzi to jakos tak... trudno mi sie przemoc:D

nieśmiałość trzeba leczyć moim zdaniem, wychodząc do ludzi . ja lubię ludzi, którzy mnie rozśmieszą do łez, odważni są w poglądach i ich wygłaszaniu :D ciekawie się wtedy rozmowę prowadzi chociaż ja w otoczeniu całkiem nowych ludzi najpierw jestem \"normalna\" a dopiero później jak wybadam co za towarzystwo i wyliczam na ile mogę sobie pozwolić w żartach itp. zaczynam być w końcu sobą, jupii :P

Gość a wlasnie ze nie.
curva- toteż dlatego walcze ze sobą istaram sie jednak odzywac do obcych;) andrzeju z biłgoraja- masz coś ciekawego na temat tych piorunów?

Gość a mnie wkurzają ludzie
ktorzy nie maja nic ciekawego do powiedzenia i czekaja azinni podsuną im temat do rozmowy

oo własnie, czekanie na zainicjowanie rozmowy mnie też denerwuje, po prostu człowiek nie ma jak zagadać bo go nic nie interesuje. szału dostaję jak każdy na mnie \"liczy\" ,ze wymyślę coś ciekawego

no skoro nie maja nic ciekawego do powiedzenia, to chyba dobrze ze nic nie mowia? czasem lepiej nie powiedziec nic i wydac sie glupim niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci ;)

Gość a wlasnie ze nie.
mam dziwne wrazenie, ze to wyzej o ludziach bez tematow do rozmow bylo szpila dla mnie:D:D🖐️

Gość a wlasnie ze nie.
whispers- mądre słowa! hihi

ja też nie wbijam żadnych szpil :) 🖐️ no ale co innego jak te osoby same proponują rozmowę, albo chociaż na gadu zagadują... iwtedy: Cześć co słychać? To i to. Aha :P:P:P

Gość a wlasnie ze nie.
to dobrze:P

Gość a wlasnie ze nie.
curva- a to rzeczywiscie rozmownych masz znajomych :D:D:D andrzeju, błyskawice są apiękne, ale moga być też raczej niebezpieczne, chociaż osobiście burze lubię, ale w nocy śpię, a nie obserwuję niebo:P

a ja lubię ciekawe układy chmur własnie ,zastanawiałam się dlaczego chmury burzowe ciemnieją, bo są gęstsze?

Andrzej blyskawice to ostatnia rzecz ktora mi sie podoba i pierwsza ktorej sie boje :O

ja uwielbiam burze, czesto wstaję nawet w nocy i wychodze na balkon albo na dwór :P aby pooglądać :D

curva -> bo te chmurki maja w sobie duzo deszczu i blyskawic, ktore niepostrzezenie wyladowuja sie tuz tuz tak blisko, za blisko MNIE 😭