Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca kaczka

Głupi temat - proza życia

Polecane posty

Gość szukająca kaczka

Zakadaładam kolejny głupi temat. Co Was wku...wia? Bo mnie bezsensowne tematy na topiku. Np. Wykorzystam dziewzynę..., albo: tym podobne. Po co ludziska tu piszą, bo się nudzą? Czy dlatego piszą durnoty bo wydaje się im, że są anonimowi? Czy są samotni w związkach, bo po prostu nie mają czasu dla partnera, bo muszą pisać w internecie? Dlaczego nie szukają kolegów i koleżanek w realu tylko ślęczą w necie i podszywają się po dkogoś innego albo udają kogoś innego?

Gość aaa..
może dlatego że kafeteria uzależna.. i ludzie tutaj wczuwają się strasznie w role, chcą odpocząć od swoich codziennych spraw. chcą wcielić się kogoś innego.. mnie to raczej nie denerwuje, raczej smiesz:)

Gość szukająca kaczka
Myślisz, że chodzi tylko o kafeterię?

Gość tutti fuitti
wolny temat a żadnego odzewu - widocznie tylko tam się wywnętrzają gdzie ich podpuszczają - szyderstwo i okłamywanie nawet samych siebie - oto proza życia :D :D :D :D

Gość Alicja czarodziejka
Ja zauważyłam , ze ludziom na fafe brak zdrowego dystansu do siebie , zycia i innych . Myslą , że to co ktos napisze jest świete - tak sie czasem zastanawiam jak komus napisze skacz to skoczy ? Idioci czy co ?

Gość idioci bo co innego