Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heliotropka

Jaki polecacie depilator?

Polecane posty

Gość heliotropka

Jaki polecacie dobry depilator? Ile takie cudo kosztuje? Chcę nim depilować miejsca intymne, bo nie mam cierpliwości do pęsety. Doradżcie coś please :).

Gość dzial zakupy ew zdrowie i urod

Gość depilatorem okolice
intymne??? straszny ból!!! nie radzę... ja mam rowenty... depilatory ogólnie nie sa dokładne, wiele wsłosów zostawiają... no i problem z wresteniam włosów... okropność... i te czerwone kropki... nie polecam... sama się nacięłam bo też sie napaliłam na depilator, a teraz leży...

wszystkie depilatory sa tak samo beznadziejne, uwierz mi. kiedys tez myslalam, ze depilator rozwiaze wszystkie moje problemy, bedzie super gladko.nie kupuj tego szajsu i zaszczedz kase na cos co naprawde ci sie przyda.

potwierdzam!!! nie kupuj!!! mój też się nie sprawdził... depiluje nim nogi ale poprawiam maszywką...

Gość heliotropka
Ojej, to mnie zniechęciłyście :(. To nie kupię! W końcu to kupa kasy, dzięki za rady! Chyba pozostanie mi maszynka ;).

Gość przesadzacie naprawde
mozna sie przyzwyczaic a jaka wygoda do pach i nog

mozna sie przyzwyczaic, niby wygoda ale skora po tym wyglada fatalnie, jak sie zacznie wrastanie, porobia sie krstki , przebarwienia, daj spokoj ja wreszcie uskladalam na laser po tylu latach meczarni

Gość hanka 27
Słuchajcie dziewczyny. Zupełnie się nie zgadzam z takimi opiniami na temat depilatorów. Ja kupiłam depilator 8 lat temu, faktycznie na początku bolało. Ale z czasem się przyzwyczaiłam. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez depilatora. Maszynką musiałam golić się codziennie, aby skóra była gładka cały czas. Teraz depilatora używam raz na 2 tygodnie. Czasem częściej, jak włoski odrastają. Alw odrastają słabsze, niż po maszynce. Teraz to już nawet depiluję pachy i okolice bikini. Mówię wam, naprawdę fantastyczna sprawa. Jadę na wakacje i nie martwię się, żeby zabrać maszynkę. Skóra się przyzwyczaiła, zaczerwienienie znika po około godzince od depilacji. A wrastające włoski (sporadycznie). Naprawdę dla mnie super sprawa. Teraz muszę kupić nowy, gdyż stary mi się zepsuł. Myślałam, że na tym forum ktoś mi doradzi jakiś fajny, ale widzę, że sama muszę się uporać z wyborem nowego. Pozdrawiam i mam nadzieję, że się przekonacie :)

Gość
do intymnych to laserowy albo epilacja u kosmetyczki nie wytrzymam wyrywania wloskow "tam" jak probowalam pod pachami, to tydzien chodzilam ze strupem i saczaca sie ropa :(

Miejsc intymnych depilatorem bym nie ruszyła. Ale nogi golę dość dokładnie, tylko że trzeba się kilka razy wracać w to samo miejsce. Co do cen- popatrz na electro.pl, mają dużo depilatorów bardzo dobrych firm, a ceny są generalnie niższe niż w sklepach. Wybór mają na tyle duży, że na pewno znajdziesz coś na swoją kieszeń :)