Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe jest piekne...

duza czy mała???

Polecane posty

Gość małe jest piekne...

Mam 168 cm wzrostu i czuje się duuuza!! Wiem ze wcale taka nie jestem, ale wszyscy mi tak wmawiali i teraz tak mi zostało :( Marzy mi się mieć tak 160, 161 cm a czy znacie jakies sposoby na to, zeby jakos się zmniejszyć??? Mam z tego powodu takie kompleksy ze nigdy nie ubieram butów na wysokim obcasie, zeby czasem nie wygladac na wyzszą. Moja siostra ma podobny wzrost ale nie ma kompleksów na tym punkcie. A mi się wydaje ze wszyscy są niźsi ode mnie i czasami ten głupi ompleks uniemozliwia mi normalne funkcjonowanie. Kupuje ciuchy i zastanawiam sie czy nie bede w nich wyglądać na wyzszą, a jak ktoś mi powiem ze jestem wysoka to zamieram po prostu. ehhh...

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtr2
co ta gadasz... moj chlopak ma 180 a mowi ze jestem malutka :) przesadzasz :P

Gość małe jest piekne...
A ile masz wzrostu?? tyle co ja??

żartujesz dziewczyno? ja mam 160 i same kłopoty z dopasowaniem ciuchów typu np. suknia wizytowa (rozmiarówka zaczyna sie na ogół od 164 cm - zaszewki mam nie w tych miejscach co trzeba, ramiączka zawsze za długie) ciesz się z tego co masz - nie jesteś za wysoka tylko zupełnie normalna problem to mogą mieć dziewczyny powyżej 175 cm

Gość małe jest piekne...
to ja ci chetnie oddam ze 4 cm i bedziemy obie zadowolone ;P

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtr2
tak mega dokladnie to mam 166,5 w dowodzie 168 :P

Gość małe jest piekne...
wiem, że to głupie takie problemy z powodu wzrostu ale o niestety silniejsze ode mnie :( juz nawet rodzinka się ze mnie nie smieje bo widza ze mam problem;/

Ja mam 1.63 i wzrost zawsze był moim kompleksem.:( Dałabym wszystko, żeby mieć 1.70. Może inni postrzegają Cię jako osobę wysoką, bo sami nie mają więcej niż 1.60? Może w towarzystwie takich osób się obracasz?

Ja tam mam 177 cm i nie ma z tego powodu ani problemow ani kompleksu wiec sorki, ale twojego problemu po prostu nie rozumiem :D milego dnia!

Gość małe jest piekne...
No w pracy mam jedna kolezankę wyzsza a tak to wszystkie niższe :( nawet na obcasach.

no i co z tego? jak w kabarecie TEY - \"równaj do małego\" :D przynajmniej sie wyróżniasz z tłumu (ale bez przesady - jest też wiele wyższych dziewczyn)

te twoje kolezanki sa bardzo niskie, twoj wzrost jest idealny do noszenia obcasow.bo nie bedziesz w nich za wysoka a slicznie podkresla twoje figure.naprawde. kolezanki mowia ci, ze jestes za wysoka? jesli tak to znaczy, ze same maja kompleks. wiem co mowie, mi koleanki twojego wzrostu gadaly, ze jestem za wysokaa pozniej slyszalam z innych zrodel, ze czuja sie strasznie niskie przy mnie i im z tym zle.czyli widzisz niektorzy chca wyleczyc swoje kompleksy wprwadzajac w nie kogos inego. glowa do gory, masz super wzrost:)

Gość małe jest piekne...
zieki :) troche mnie pocieszylyscie :) Chyba musze sobie znależź wyyyyysoooooooką kolezankę ;P

a ja 175 i co?jest okej:Pmowie ci masz bardzo fajny wzrost i do tanca i do rozanca:P mozesz byc mala kobitka a mozesz byc pelna wdzieku i gracji kobieta w obcasach.:)

Gość małe jest pięne...
A tak swoją drogą, czy są tu moze jakies osoby które sa mojego wzrostu a są uważane za niskie??? :)

Gość jesteś przeciętna
uważam że jesteś przeciętna... sama mam 175cm wzrostu i chodzę w obcasach, a moja siostra ma 184 cm więc Ty raczej wysoka nie jesteś :)

Gość bez sensu__
ja mam 153 i musze skracac wszystkie spodnie, jakie kupie :/ ale dobrze mi z moim wzrostem przynajmniej moge ubrac szpilki 11 cm bez obaw, ze facet bedzie ode mnie nizszy :P i pod pache moge komus wejsc jesli pada :D i w ogole ,a, zajebiscie :P

Gość małe jest pięne...
no własnie, ja tez bym tak chciała ;P

Oj przestan autorka, bo marudzisz. Na wzrost nic nie poradzisz, wplywu na niego nie maszzadnego i masz taki jaki masz wiec zaakceptuj to i siebie i ciesz sie tym, co masz. p.s. a ja bym tak nie chciala:p

Gość bez sensu__
nie mialabym nic przeciwko dodatkowym 5cm ale skoro ich nie mam i wiem, ze juz miec nie bede to ciesze sie tym co jes a ze jest 153cm...coz, nie zabije sie z tego powodu :P wystarczy zaakceptowac, polubic i juz :)

Gość małe jest pięne...
Mag, powiem ci szczerze ze podziwiam ;) przy twoim wzroscie to bym pewnie siedziała teraz u psychologa na terapii skoro juz z moim mam problem ;) powiem szczerze : zazdroszcze samoakceptacji ;)

A czego tu zazdroscic, no wiesz co, przestan :D Nigdy w zyciu nie mialam kompleksu na punkcie wzrostu mimo, ze jestem najwyzsza ze wszystkich babek w mojej rodzinie i wsrod polskich znajomych (napisalam polskich, bo nie mieszkam w PL, a w kraju, gdzie moj wzrost jest bardzo przecietny:) ) Moj maz jest wyzszy od mnie o 10 cm wiec nawet obcasy od czasu do czasu nosze (choc nieczesto, bo nie lubie) wiec przestan sie zamartwiac takim drobiazgiem jak wzrost :D Milego dnia!

Gość małe jest piękne...
A wisz posiadaczko AA ze masz troche racji z tym do tanca i do różanca? :P ja akurat tancze juz ładnych pare lat i nie było problemów ze wzrostem ;P a do różanca to z pewnoscia dobry :) A tak swoja droga to kompleksu sie nabawiłam przede wszystkim dlatego ze moje 2 autorytety maja wzrost ponizej 160 cm. bo wczesniej jakos o tym nie myslałam ;)

Gość małe jest piękne...
Mag?? to gdzie ty zyjesz?? udaje sie tam natychmiast ;P

Mieszkam w Holandii i wierz mi, Holandrzy to bardzo wysoki narod, i kobiety i mezczyzni (najwyzszy narod na swiecie tak na marginesie :) ) wiec sama widzisz :D

Gość małe jest piękne...
mam tam sasiadke, wiec chybamusze se do niej wbrać na urlop ;P