Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tukawa

PORZUCANE KOBIETY!

Polecane posty

Gość tukawa

Myślę czasami " z Toba jest coś nei tak" przez ostatnie 2 lata porzuciło mnie 4 facetów,nie były to długotrwałe związki ale rozwijające się dopiero uczucia (przynajmniej ja tak myslałam;) Jestem atrakcyjną kobietą, pełną energii i chęci życia,mam cięzki charakter,nie zgrywam słodkiej idiotki i przez to zostaje porzucana??!! Drogie Panie jeśłi macie podobne doświadczenia to piszcie! Ja przyjmowałam już kilka teorii,być może szybko się mną nudzą,albo boją się silnej kobiety? dla mnie idealny związek to związek partnerski,nie chce ograniczac mojego mężczyzny i nie chcę aby on to robił! Myślałam też nad tym,że może jestem zbyt wybredna?koleżanki dookoła trzymają się facetów z którymi ja napewno nie chciałabym być ale do cholery no przecież nie będe łapać pierwszego,któy się nawinie żeby tylko być z kimś! Gdy naprawde byłam zakochana zostałam brutalnie porzucona do teraz myśle o tym i nadal cierpie...choć teraz robie to tak by nikt nie widział

Gość moze za szybko szłas z nimi
do łózka?

Gość Brzozka001
Tukawka, moj 3 zwiazek sie wlasnie rozpada. Z pierwszym facetem bylam 3 lata i mnie zdradzil. Drugi z sobie tylko wiadomych powodow stwierdzil, ze nie jestem ''ta'' jedyna i rzucil mnie na srodku ulicy, a ten zwiazek to juz inna historia...