Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malula

ranking dziewczyny za i przeciw obrzezaniu

Polecane posty

Gość malula

dziewczyny glosujcie czy jestescie za czy przeciw obrzezaniu meskich penisow. ja jestem ZA

Gość Wszystko mi jedno
jak facet chce, to niech se obrzezywa. Zadnej roznicy mi to nie robi.

Gość malula
Wybaczcie, ale przed chwileczką spadła mi na głowę dachówka i nie wiedziałam co czynię zakładając ten idiotyczny topik 😭

Gość betsyyyyy
idiotyczny jest moze dla chlopaka ktory nie chce nic ze soba zrobic zeby byc atrakcyjniejszym. stan penisa to dla dziewczyny bardzo wazna sprawa. ja jestem za obrzezaniem moze byc czesciowe, byle glowka byla swobodna

Gość finuelllla
ja jestem przeciw. jak jest czysty to napletek daje obojgu partnerow duzo mozliwosci do gry erotycznej, a taka gola pala to troche jak wibrator, ktory sobie mozna kupic w sklepie i juz. Napletki tak, ale czyste!

Gość betsyyyyy
Żeby było sprawiedliwie jestem też za usuwaniem sutków

Gość betsyyyyy
Żeby było sprawiedliwie jestem też za usuwaniem sutków

Gość annnngela
troche mi zal chlopakow od ktorych dziewczyna wymaga aby obcial sobie bezpowrotnie cos tak waznego. ale jako kobieta goraco zycze sobie zerwania z naszej kulturze z tymi wiszacymi dlugimi skorami. Chlopacy bodaj skracajcie sobie do polowy. Bedzie to i dla was i dla nas lepsze.

Gość pauuuullllinka16
nie mam zadnego doswiadczenia ale po obejzeniu zdjec glosuje za czesciowo odslonieta glowka

Gość samiko
ja takze glosuje za odslonieta glowka calkiem czy czesciowo to juz rzecz gustu. byle nie te dlugie skory! FE

Gość antytroll
==Zachowanie trolla== Troll rozpoczyna dyskusję przede wszystkim po to, aby wywołać zamieszanie, wyładować w niej swoje negatywne emocja|emocje, oraz aby poczuć się ważnym i zauważonym (u trolli cechą charakterystyczną jest konfabulowanie dotyczące własnej pozycji społecznej, zawodu, wykształcenia, doświadczeń życiowych etc.). Rzadziej spotykanym powodem jest chęć popisania się elokwencją i sztuką erystyki.

Gość kaaaaarolinnnnka
jestem za. Chlopacy tnijcie te wasze skorki czym predzej. czekamy!!!!!!!!!!!

Gość roxxxxxy
przeciw, jakos mi nie odpowiiadaja takie gole penisy. uwielbiam tez pociagac za napletki i patrzec jak ogarnia chlopaka rozkosz

ja jestem za jak i rowniez za tym by tluste panny daly swoje nadmiary tluszczu odessac i wkladki silikonowe daly sobie wsuwac pod skore na plaskich tylkach malych piersiach zapadnietych policzkach i waskich wargach (dla zwiekszenia swojej atrakcyjnosci) 🖐️ ;-)

Gość artekkkk
ja tez mam problem z sucha zoledzia. czym swoja nawilzasz?

Gość karolllaaaaaa
ja jestem za obrzezaniem ale podoba mi sie jak jest zostawione wiezadelko. jest ladnie a ponadto chlopak ma wiecej przyjemnosci