Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fearnee

Dziewczyny jak sobie radzilyscie po rozstaniu gdy was facet rzucil?

Polecane posty

Gość fearnee

U mnie mija 1 miesiac i ciagle rycze:( Nie ma szans, zeby on wrocil bo totalnie sie wypalil. On sie wypalil a ja go bardzo kocham. Nie moge nawet nazwac go hujem bo nic mi zlego nie zrobil i jest dobrym czlowiekiem. Odszedl bardzo kulturalnie i wiem, ze nigdy go juz nie zobacze:( Nie chce mowic o zwiazku, jak w nim bylo, chce tylko sie poradzic jak przetrwac bo szans na powrot nie ma:( latwiej by mi bylo dyby on zrobil mi jakas krzywde czy zdradzil mnie na moich oczach:( lato w pelni a ja siedze i rycze:( to kiesys minie?

Gość fearnee
dodam ze ojciec pociesza mnie codziennie w nocy ..ale to nie to... jego knaga juz stara

Gość Alteca
Fearnee, znajdz sobie jakies nowe absorbujace zajecie, mi zawsze pomaga ;) Moze nowyjezyk? Kurs tanca? Nowe hobby? A moze sport? Sport pomaga na wszystko ;) Trzymaj sie i powodzenia

Ja zaczęłam imprezować! Kiedy mój kochany dzwonił,żeby zapytac co słychać itp,to akurat byłam na jakiejś dyskotece,chyba wówczas zdał sobie sprawę,że jest zazdrosny ;) po jakimś czasie wróciliśmy do siebie.W ogóle mamy burzliwą historię.Głowa do góry,na imprezie zawsze można kogoś ciekawego poznać!