Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zestresowana

opóźnienie w pracy mgr

Polecane posty

Gość bardzo zestresowana

czy ktoś może wie coś na temat spóźnionych prac mgr? dokładnie chodzi o UW studia zaoczne, wiem, ze można się bronić we wrześniu, ale co jeżeli ktoś nie zdąży nawet do września? znacie takie przypadki spóźnialskich? myślałam, że to pisanie będzie prostsze, a tu takie tyły, strasznie wolno mi to idzie, martwię się okropnie :-O

Gość tez z uw
tez jestem na uw, zaoczne uzupelniajace a wiec platne:( mam sie bronic we wrzesniu ale cos moj promotor nie daje znaku zycia wiec nie wiem jak bedzie:( placi sie pozniej jak nie zlozysz pracy

Gość jeśli nie zdążysz to płacisz..
:P

Gość bardzo zestresowana
a może wiesz do kiedy należy najpóźniej złożyć, zeby nie płacić? a jeżeli już się nie zdąży to jak duża jest ta suma? jak za semestr? to by było zdzierswo, bo i tak nieżle na tych uzupełniajacych sobie liczą

Gość missmarta
U mnie na uczelni obrona "w terminie"=obrona do konca pazdziernika, potem trzeba bylo placic za przedluzenie. I tak np. moja kolezanka bronila sie ostatniego dnia wrzesnia;) Bylam na studiach dziennych, UMCS w Lublinie, nie wiem, czy gdzie indziej jest tak samo. Ale sie nie stresuj, nie ma czym;)

Gość jeśli nie zdążysz to płacisz..
musisz zadzwonić to dziekanatu i zapytać-na różnych wydziałach jest różnie

Gość tez z uw
u mnie do konca wrzesnia a potem placisz jak za semestr, u mnie kolo 3 tys:( ja juz oddalam prace ale nie mam kontaktu z promotorem :( moze wyjechal .. a mialam poprawki wniesc i cos czuje ze dupa z tego bedzie

tyle że moja szkoła na sląsku sie znajduje, musiałam zapłacić dodatkową kasę, a cała grupa seminaryjna czekała na spóźnialskich, obrona była dopiero w listopadzie, aha i jeszcze jakies podanie do dziekanatu sie pisało, najlepiej zapytaj w szkole 🖐️

Gość bardzo zestresowana
dzwonię do nich od dwóch dni, ale nikt nie odbiera.... jeżeli nie byłaby to duża suma to bardzo by mi ulżyło, bo z tego stresu to już się skupić nawet nie mogę....

Gość pewnie maja
urlopy..dlatego nikt nie odbiera...a ty zamiast zadawać głupkowate pytania weź się do roboty to zdążysz...masz jeszcze miesiąc!!!

Gość bardzo zestresowana
do ja też z uw ale do końca września oddać pracę, czy się obronić? bo to duż różnica, oddać to bym zdążyła, ale przecież to trzeba znacznie wcześniej złożyć chyba.... jeżeli chodzi o tę opłatę jak za cały semestr to pewnie u mnie to samo w takim razie, można się podłamać, ech

Gość tez z uw
mi promotor mowil ze do konca wrzesnia moge sobie zlozyc prace ale praca ma byc przez niego sprawdzona bo bo nie podpisze wiec do konca wrzesnia mam prawo oddac ta prace ale juz zatwierdzona i poprawiona poniewaz moj promotor zniknal to nie wiem jak bedzie dalam mu prace do kocnowego przejrzenia a on rozplynal sie jak kamfora

Gość bardzo zestresowana
no ja jestem w dużo gorszej sytuacji, bo nie mam nawet jeszcze czego oddać do sprawdzenia.... skoro masz dwa miesiace to na pewno jakoś go złapiesz! może chwilowo odpoczywa

Gość tez z uw
zdazysz.,,,, u mnie duzo osob sciagalo zywcem z ksiazek:( nie wiem jak oni sie nie kapneli, moze olewaja to bo zalezy im na kasie..

Gość bardzo zestresowana
serio? kurcze, a ja boję się przepisać choćby jedno zdanie, bo jakimś antyp plagiatem sprawdzają, może zacznę....

Gość tez z uw
nie wiem:( mysle ze jak zlozy caly rocznik prace to nie chce im sie sprawdzac ale jak zostana pojedyncze jednostki na wrzesien to moze wrzuca prace do tego programu? niektorzy ludzie robia kopiuj wklej, kopiuj wklej... nie wiem jak to im uchodzi:( ja mam takiego pecha ze zawsze mnie na czyms zlapia w roku 2001 po raz 1 jechalam bez biletu i co? kanar wszedl

Gość bardzo zestresowana
ja poświęciłam tej pracy bardzo dużo czasu, zeby napisac plan musiałąm się nieźle naczytać, i jak znam siebi eto nie zaryzykuję wklejania, za dużo mam do stracenia :-O no nic, biadolenie nie pomoże trzeba zacząć myśleć, a nie jest łatwo, bo już ze stresu zaczynam mieć kłopoty ze spaniem i chodzę wykończona, w dodatku pisanie nie jest w tej chwili moim jedynym obowiązkiem, ale dam radę, bo jakie mam wyjście, najwyżej dopłacę im tę kasę....

Gość xwxxrerr
ja słszyałam, ze mozna do roku po skonczeniu sie bronic i sie nie placi!!!

Gość bardzo zestresowana
no u nas raczej nie, pytałam kiedyś i było o końcu września, tylko własnie nie wiem, czy obronić, czy złożyć