Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssssssssssssssssssss

NAJLEPSZY ZAPACH DO SAMOCHODU

Polecane posty

Gość sssssssssssssssssssssssssssss

Jakiej firmy zapach do samochodu według Was jest najlepszy tzn pachnie mocno i długo?

Gość kocie siuśki
naprawdę na dłuuugo:P

Gość donpedros
ambi purr 'discovery' rrreeeeweelacja

Gość czystość
??

Gość gość
Mi nie pomagają żadne zapachy na brzydki zapach w samochodzie :-/

Gość gość
Ja też miałam kiedyś taki mało fajny zapach w samochodzie. Siostrzeniec mi w nim zwymiotował więc można sobie wyobrazić. Nie pomagały żadne popularne choinki czy różne mocniejsze odświeżacze. W końcu znajomy polecił mi takie specjalne urządzenie do odświeżania od Jorgensen www.jorgensen.pl i to w końcu raz na zawsze pomogło. W ogóle większość tych wszystkich zapachów które można kupić do samochodu to sama chemia i lepiej nie psuć sobie zdrowia.

Ja ostatnio przy okazji zamawiania moich ulubionych świec zapachowych Yankee Calnde zamówiłam też zapach samochodowy do samochodu męża (klasyczny czarny zapach "new car" z neutralizatorem odoru) tej samej marki, nie kojarzyłam jej wcześniej z zapachami do aut. Jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni tym, jak długo zapach utrzymuje swoją intensywność, po 2 tygodniach w samochodzie pachnie tak, jakby zawieszka została założona jeszcze tego samego dnia, polecam każdemu kierowcy - https://www.sferis.pl/Swiece-i-zapachy-Yankee-Candle

Sama auta nie mam, ale już wielokrotnie słyszałam jak chłopak chwalił K2. Auto to jego oczko w głowie, więc chłopak stara się o nie dbać. Z tego co wiem to jest to dobra i stosunkowo tania marka. 

Gość Justi33

K2 ROKO jest extra!!! http://bit.ly/video_K2Roko

Gość AdamD

AirSpice Black Club spray bardzo wydajny. Kupiony na allegro na próbę, ale zdaję egzamin

Gość dreammaster

K2 Vento są fajne i mają ciekawe zapachy http://bit.ly/4077_K2VentoMIX

Gość gość

California scents cherry. Długo trzyma, choć podobno to już nie ta sama jakość co kiedys.

Gość klara31

moim no.1 są zapachy K2 Caro :D http://bit.ly/4419_K2Caro

Gość cfor

Jest jeszcze zapach w płynie w butelce z rozpylaczem - olejek zapachowy. Nie jest to spray ponieważ rozpyla się na zasadzie perfum. Zastanawiali się Państwo dlaczego drogie perfumy nie są w formie spreju czy kartonika czy kuleczek żelowych które powiesisz sobie pod pachą ? A więc ja Państwu napiszę - dlatego, że najdłuższy czas działania perfum osiągamy poprzez rozpylanie ich atomizerem bezpośrednio na skórę. Po co więc szukać innych metod dystrybucji zapachu? Po to żeby było taniej (a co za tym idzie mniej skutecznie).  A więc jeżeli chcesz aby Twoje auto używało perfum, jeżeli chcesz podróżować otoczony naturalnymi i niebagatelnymi zapachami. Twój wybór rodzaju aromatyzacji wnętrza auta powinien paść na olejki zapachowe. Kala Chanti to seria 14 zapachów, w których każdy znajdzie coś dla siebie.

Gość bedogie

te nowe puszki z K2, Florida Scent są całkiem niezłe, mam green tea i jest spoko