Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa167493

Dziewczyny, czy wy tez tak macie?

Polecane posty

Gość onaaa167493

Zawsze po zrobieniu sobie wieczorkiem dobrze, strasznie swędzi mnie łechtaczka. Tzn dokładnie niewiem gdzie, ale nma pewno gdzies w okolicach. Dodam ze to napewno nie sprawa higieny, bo myję się nawet 4 razy dziennie. Wy tez tak macie? Albo wiecie czym to spowodowane?

Gość myj sie dalej
tak czesto i wyjalowisz sie do tego stopnia, ze co chwile zlapiesz jakies infekcje

Gość spokoooo
myjesz sie przed czy po :classic_cool:

Gość onaaa167493
Myję się bo bardzo dbam o higiene. Zadałam pytanie, ale widzę, że brak tu ludzi którzy potrafią czytać ze zrozumieniem :o

Gość spokoooo
to proponuje terapie ,ZAMIAST palcowania strzel sobie bicz wodny z prysznica :classic_cool:

swedzi cie, bo za czesto sie myjesz, zmywasz twoja ochrone antybakteryjna, jak juz musisz sie tak czesto myc, to najlepiej samą wodą i nie szorowac gąbką, tylko ręką

Gość BEZ ORGAZMU
ja ci powiem ze to moze byc tzw. grzybica i tu nie chodzi o brak higieny mozna sie nia zarazic robiac siku np. w publicznej toalecie

jak sie myjesz za czesto to usuwasz naturalna kwasowosc pochwy ktora chroni przed grzybica a zarodnikow grzybow masz mnostwo na palcach ,dłoniach czy przedmiotach ktorymi robisz sobie dobrze Wiec zaczynaja porastac na drugi dzien wydzielina z pochwy PH zniszczy je a nastepnie zaczyna sie ponownie Wystarczy sie podmywac dwa razy dziennie