Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PiNaKoLaDa

czy są jeszcze faceci dla których nie liczy sie tylko seks?

Polecane posty

Gość Z przerwami na miłość....
A czy sa jeszcze faceci dla których sex tez jest wazny??

Gość rtn
jaki ma byc ten facet????

Gość tanga
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość tanga
jedna wielka niewiadoma

Gość dyct
sa, ale kobiety ich nie dostrzegaja....

Gość Pytanie do
tak -w klasztorach ;) CHYBA:D

Gość 324
a ja wygrałem życie zgasil wszystkich. Juz zadna nie ma nic do dodania. Wy tylko widzicie wady u facetow, same jestescie idealne.

A ja bym tam chętnie poznała faceta, dla którego liczy sie tylko sex...Byleby był wierny i tylko mój, i kochał mnie oczywiście, na rękach nosił itp, a ja już mu dam wszystko, czego potrzebuje (i ile razy potrzebuje;))

Gość Pytanie do
czy są kobiety dla których nie liczy się tylko: - wzrost ( dla mnie bez znaczenia :) ) - wygląd ( masz racje liczy sie tak jak dla mężczyzn figura ) - super ciekawy charakter ( pojecie super ciekawy hmmh, mało konkretne - ale wy tez nie lubicie jak kobieta ciagle gada i przynudza wiec o co chodzi ?) - kasa ( pojecie względne dla jednego 1000 zł. to dużo dla innego 100000 zł. to mało ) ???????????????????????????????????????????????????????< br />

\"( dla mnie bez znaczenia )\" Nie wiem ile masz wzrostu i czy moja sugestia będzie możliwa ale... co byś powiedziała na faceta który byłby 15 cm niższy od ciebie? Pewnie NIE a i jeszcze presja otoczenia. \"( pojecie super ciekawy hmmh, mało konkretne - ale wy tez nie lubicie jak kobieta ciagle gada i przynudza wiec o co chodzi ?)\" oczywiście że mało konkretne... ale jednak jest pewien typ który jest ogólnie lubiany np.: dowcipny, otwarty, z zainteresowaniami, itd... więc odwrotność takiego typu to 99% mogiła :D \"( pojecie względne dla jednego 1000 zł. to dużo dla innego 100000 zł. to mało )\" Jak nieszczęsny \"facet\" nie ma predyspozycji i szczytem kariery dla niego będzie, nawet w wieku 30/40/50 praca za tych 900 brutto to nie wierzę żeby jakakolwiek kobieta uznała go za atrakcyjnego. więc kasa ma znaczenie. I też pewnie nie związała byś się z powiedzmy 30 latkiem zarabiającym 1000 brutto bez perspektyw na poprawę :D

\"ja o tym z 900 brutto\" pewnie mało która dziewczyna/kobieta by się z tym zgodziła :classic_cool: 🖐️ pewnie miłość szybko by się ulotniła jak nie było by perspektyw na własne mieszkanie/wyjścia/musiałbyś go sponsorować :D a ostatniego kwiatka kupiłby ci 10 lat wcześniej :D pewnie szybko uznała byś go za nieudacznika... a jak jeszcze chciała byś mieć dzieci to brrr.....

Gość 324
Jeden z kwiatków... - badz konsekwetna, ostatnio pisalas, ze szukasz bogatego faceta :o

Gość cfvgbnhjmkl
NO Może dla mnie to sie nie liczy wzrost ani wygląd ale KASA no to mnie interesuje

Gość Pytanie do
Aja wygrałem życie ----> ty zawsze jesteś pesymista zawsze ! Jeszcze nie udało mi sie przeczytać jednego twojego wpisu gdzie masz cokolwiek radosnego , pozytywnego do powiedzenia - zastanawiam sie dlaczego ? ps. Mogę z tymi stwierdzeniami polemizować do końca świata i jeden dzień dłużej tylko , ze Ciebie i tak nic nie przekona --- jesteś strasznie zakompleksiony i widzisz świat w czarnych barwach . Jak to zmienisz zobaczysz , ze sa rózni ludzie jak rózny jest wzrost , odmienność urody czy ilość kasy w kieszenia ;) Pozdrawiam cieplutko - mam nadzieje ,że dożyje chwili kiedy napiszerz że zycie jest piękne i jesteś szczęśliwy bo kochasz i jesteś kochany 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

a co jest pesymistycznego w tym co napisałem? Ja tam pesymizmu nie widzę. Pesymizm to by był jestem beznadziejny przegrałem życie, chociaż też nie koniecznie bo w końcu może to być prawda :D możesz polemizować... tylko widzisz jak gdzieś przewinie się taki temat, czy to na tym forum, na innym, w realu to konkluzję przeważnie są podobne :D. Więc z faktami ciężko dyskutować. Popytaj koleżanek o ten wzrost, wygląd, charakter i kasę (900 brutto) :P a jak znasz same idealistki to fajnie 🖐️ \"\"\"mam nadzieje ,że dożyje..........\"\" Porzućcie wszelką nadzieję wy którzy na to liczycie :classic_cool:

Gość birmep
a ja wygrałem życie fajnie pisze, mozna sie nawet posmiac :D ale nie z Niego, ale z tego, co i jak pisze :D

Gość pytanie do
a ja wygrałem życie----> chyba jednak chcesz dyskutować :D Mam popytać kolezanki ? Powiedz po co ? Zobacz jakie sa małżeństwa , czy na prawdę takie jak piszesz chyba jednak sie mylisz ;) Ideałów nie ma ;) ps. Masz poczucie humoru - i pozwól żyć mi jednak nadzieja , że kiedyś jednak , któras z Twoich wypowiedzi , nie spowoduje wzrostu ciśnienia i da nadzieje , że na forum nie ma samych zdołowanych facetów .

Oczywiście, że są jeszcze tacy, niekoniecznie niedostrzegani!poznalam nawet kiedyś takiego. Nie jednego z resztą. A co do tych tekstów, że dla kobiet liczy się tylko: wzrost, kasa itd. to ktoś, kto to pisaŁ ma chyba kiepskich znajomych, w nieciekawym towarzystwie się obraca. Dla mnie ani wzrost, ani kasa sie nie liczy. Co do charakteru: nie cierpie ludzi, którzy są lubiani przez wszystkich. Przesłodzeni na maksa. To nie dla mnie. Więc może i wyjątkiem jestem< w co wątpie> ale tak wlasnie mam>

\"Mam popytać kolezanki ?\" Żeby dowiedzieć się jaki zestaw cech wyrzucą na jednym tchu. \"jakie sa małżeństwa\" pewnie jak mają braki w jednym to nadrabiają czymś innym, choćby nie liczeniem na sex. A jak nie mają nic to zostają starymi pannami/kawalerami @ Gówniara24 Przecież nie trzeba tego traktować tak dosłownie. Przeiceż nie chodzi o łażenie z centymetrem czy sprawdzanie typu karty kredytowej :O Ale jak ktoś jest nieciekawy z wyglądu i bez perspektyw to nie będzie dla nikogo atrakcyjny i to się tyczy obu płci i tyle 🖐️ A co do lubianych ludzi, to wclae nie chodziło o przesłodzonych :P, tylko jednak łatwo to zauważyć że pewne typy osobowości są towarzysko atrakcyjne a inne nie. Co do nielubienia to pewnie też nie lubiłabyś: zamkniętych w sobie, małomównych, bez jakichś charakterystycznych cech osobowości :P

Gość Roxy Fpoxy
Takich mężczyzn już nie ma.

Gość Pytanie do
a ja wygrałem życie---> chcesz na prawdę polemizować?

charakterystyczne cechy osobowosci??prosze o rozwinięcie... widzisz, dla niektórych cichy, zamkniety w sobie facet to prawie ideal i może dla kogoś znaczyć o wiele więcej niż \"gwiazda każdego towarzystwa\". A z resztą, ja spotykam facetów fanych, ktorym nie zalezy tylko na seksie, jesli wy nie spotykacie takich to wasz problem. Pytanie bylo, ja odpowiedzialam.:)

Gość Pytanie do
Gówniara24-----> nareszcie ktoś rozsądny ;)

Gość przewodniczacy
"dla niektórych cichy, zamkniety w sobie facet to prawie ideal i może dla kogoś znaczyć o wiele więcej niż "gwiazda każdego towarzystwa". " ciekawe dla ilu kobiet? Na pewno dla bardzo niewielu. A poniewaz cichych facetow jest znacznie wiecej, to wniosek jest jasny, nie kazdy znajdzie kobiete, ktora go zaakceptuje jako cichego faceta.

na pewno cichy zamknięty facet będzie dla kogoś ideałem o ile nie będzie za cichy i zamknięty bo wtedy nikt na niego uwagi nie zwróci. W końcu pewnie praktycznie od razu wyląduje w przegródce nieciekawy/niezainteresowany 🖐️ Chyba że będzie atrakcyjny fizycznie bo jako cichy i zamknięty nie zainteresuję nikogo swoim wnętrzem którego przecież nie widać, zresztą w środku może wcale nie być niczego ciekawego. może złe słowo :D bez jakichś charakterystycznych cech osobowości = nijaki \"chcesz na prawdę polemizować?\" nie... temat mi się wyczerpał. Za głupi jestem żeby go dalej ciągnąć. Zresztą chyba nie ma czego 🖐️

...mysle ze są, tylko gdzie? :P