Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

boze nic mi sie nie chce... jakiegos megadola mam

Polecane posty

:( do dupy dzien.. tydzien.. caly miesiac do dupy! nie chce mi sie sprzatac, gotowac, nie chce mi sie pralki wlaczyc.. ubrac mi sie nie chce i isc na spacer tez:O... nie chce mi sie usypiac zuzki bo juz mam dosyc jak sie caly czas przed spaniem wydziera:O pakuje sie i jade na 3 dni na seszele! sama... tylko musze kupic kostium bo \"wyroslam\" z poprzednich! eeeeeeee... ale najpierw szukam sponsora/sponsorki mojego wyjazdu:O:P

Gość wkurza cie maz paulka
a czemu bez filipa

Gość a ty paulka do szkoły
a dziwisz mu sie ? skoro non stop jestes na kafe jak ma chłop nie marudzic wyjedz paulina i oderwiij sie od kompa bo chłop se znajdzie taka co nie zyje na kafe

Do kolorowej jak diabli Mi też się ostatnimi czasy nic nie chce. To znaczy są dni, kiedy mam full energii i mogę góry przenosić a są też takie kiedy nie chce mi się nawet uczesać czy ubrać...dodam, że jestem w 28 tyg ciąży, ale nic mnie nie boli, więc to raczej nie z jej powodu takie dołki, a najgorsze jest to, że w ciąży strasznie zbrzydłam i nie chce mi się o siebie zadbać, zresztą nie mam nawet pomysłu jak to zrobić...Do fryzjera nie pójdę, bo boję się teraz farbować włosy, na kosmetyczkę za bardzo nie mogę sobie pozwolić, bo odkładam pieniądze na nową sypialnię...boję się, że nie podobam się już tak mężowi...jak ja się mam zmobilizować... POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość doroslaaa
gówniarze pozakładyły rodziny i już mają dosyć, o nie, rodzina to zapierdol na całe zycie, teraz dzieci a później wnuki i siedzieć cicho bo będziecie tu opisywane jako te wredne babki, matki albo teściowe itp.

do dorosłej jak jesteś taka dorosła to zaprezentuj troszkę kultury i nie używaj wulgarnych słów na forum , bo to nie świadczy o Tobie najlepiej. Poza tym my szukamy tu wsparcia i rady a nie krytyki.

Paulka niestety już dprzeczytałam pare niemiłych komentarzy na swój temat, ale na szczęście często czytam też dobre rady i miłe wypowiedzi. W końcu nie wszyscy są tacy jak dorosła:) zum Gluck

Gość bziczek
kolorowa - Twoja Zuzka wygląda na cholernie charakterną dziewuszkę;)

Gość kołysam hahahah
a paulka znowu o zarciu opamietaj sie dziecko bo ci stawy od ciezaru wysiadą