Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umie powiedziec stop

Wstydze sie ze tak robie..

Polecane posty

Kradne....czasem bratu 100 zl podkradne jak np sie pomyli w liczeniu ...NAjczesciej na ubrania kosmetyki. jakies potrzebne rzeczy.On moze o tym wie ale nic nie mowi..nie mam trudnej sytuacji w domu mamy pieniadze ..tylko nie dostaje kieszonkowego rodzice twierdza ze jak cos chce to im powiem a oni mi dadza kase ..nie wiem czemu ale ieszonkowego nie chca sie zgodzic.A mi glupio ta za kazdym razem pochozi i mowic mamodaj na to albo nabluzke . mamo puder.. i czasem podbieram bratu dlatego..wstydze sie tego ale nie umieprzestac

moze masz jakies zadatki na kleptomanke. skoro wiesz ze rodzice Ci dadza to czemu podbierasz bratu?

no bo ile mozna prosic...tak to troszke zaoszczedza...kupuje przynajmniej w miesiacu jakies rzeczy bluzki bluzeczki spodnie raczej firmowe wiec nie chce ich tak naciagac...to zlwe ..ale przestac jest jesczze gorzej

Moim zdaniem po części to wina rodziców. Ciągłe proszenie się o pieniądze na każdą głupotę jest krępujące, a nawet upokarzające.

Gość Zynfrydo
wina rodziców. Wyciągnij kieszonkowe np 300zl i żadnego proszenia już o nic. Naucz się gospodarować sama. Albo zarób.

Gość nie umiem powiedziec stop
myslalam o 200 zl ale oni i tak powiedza zae po co mi pieniadze skoro ich moge poprosic ale proszenie ich jest naprawde krepujace!! czasem wole chodzic w tym co mam caly czas niz ich prosic non stop o kase..;/