Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellena73

dj na weselu

Polecane posty

Gość ellena73

czy ktoś był na weselu gdzie nie było zespołu a dj?i jak?

Dla niektórych - raj (lubią dyskoteki) a przy tym jaka oszczędność - dj zwykle bierze mniej. Dla drugich - koszmar - nie ma to, jak muzyka grana \"na żywo\" (lub śpiewana na żywo) w oparciu o gotowe podkłady. W tym przypadku wokaliści powinni być świetni, by zrekompensować brak instrumentów innych, niż elektroniczne. Jak widzisz, zależy kto co lubi i na co go stać. I jak wiele ma cierpliwości - żeby znaleźć dobry zespół, trzeba się PORZĄDNIE nachodzić ;)

U mnie na przyjeciu weselnym był dj, bylismy bardzo zadowoleni, goscie z tego co wiem równiez, a i kasy sporo zostało w kieszeni.

Gość dj to nieporozumienie

Gość iklol
a ile bierze dj

Gość lidzia 30
ja bylam na weselu-byl zespol a na poprawinach DJ i na poprawinach mi sie bardziej podobalo-zespoly sa z reguly wiesniackie i za glosne a Dj mial fajne piosenki i nie dyskotekowe

lidzia 30 - od reguły są wyjątki. Jak mówię, żeby znaleźć dobry zespół, trzeba się sporo nachodzić. Ale mówisz prawdę, na ogół trafia się na przeciętniaków w branży.

Gość czwartego to już niedługo
w miarę dobry zespól kosztuje 2.5 do 3tys i trzeba rezerwowac dużo wczesniej a po1500 to sa takie zespoły że facet włacza klawisze z m3elodia i sam coś śpiewa czasami z dziewczyna i maja jeszcze swój reperttuar i nie wszystko spiewają a dj ma rózne przeboje weselne i nie tylko po za tym też zabawia gosci jak impreza początkowo się nie klei

Gość czwartego to już niedługo
w miarę dobry zespól kosztuje 2.5 do 3tys i trzeba rezerwowac dużo wczesniej a po1500 to sa takie zespoły że facet włacza klawisze z m3elodia i sam coś śpiewa czasami z dziewczyna i maja jeszcze swój reperttuar i nie wszystko spiewają a dj ma rózne przeboje weselne i nie tylko po za tym też zabawia gosci jak impreza początkowo się nie klei,kosztuje ok 1000

Gość kicia 100
ja bylam na weselu z orkiestra ale Dj byl lepszy jednak starzy goscie uwielbiaja orkiestre nie wiem czemu i narzekaja na DJ

Gość Jaka orkiestra...
Boże... ZESPÓŁ, KAPELA ale NIE ORKIESTRA!