Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blankaa512

Mój chłopak idzie do wojska!! Czy to wytrzymamy??

Polecane posty

Gość Blankaa512

chciałabym dowiedzieć sie od dziewczyn które mają swoich mężczyzn we wojsku jak dają sobie radę z samotnością,z brakiem ukochanej osoby?? czekam na odpowiedzi.

Gość stolatwlesie
co to znaczy czy wytrzymasz? boisz sie tesknoty, czy tego ze znajdzie sie ktos inny?

moj chlopak juz wrocil z wojska(naszczescie)ale bardzo za nim tesknilam:(to prawda bylo ciezko,ale jakos dalam sobie rade. Naprawde wytrzymasz i wsio bedzie pozniej oki.Mi np.bardzo pomogly spotkania z jego rodzina(jestem dosc blisko z nimi),poza tym mialam mature wiec sie uczylam. Duzo pisal do mnie eskow:) zycze wytrwalosci, bedzie oki:)

Gość Blankaa512
boje sie tęsknoty i samotności. Ja wiem że nikt inny sie nie znajdzie. Ja róznież jestem blisko z jego rozdiną :D Mam pytania.. czy w pierwszym miesiącu czyli w sierpniu będzie mógł wyjść poza jednostką?? Przydzielili go do Ustki do BOR-u i chciała bym do niego przyjechać chociaż na kilka godzin sie z nim zobaczyć.

moj byl w Deblinie i w pierszy miesiac nie wychodzili,ale w niedziele mieli odwiedziny,wic moglam pojechac:)on poszedl w pon.a w niedziele juz u niego bylismy:)po miesiacu mial przysiege i wrocil z nami do domu na 72 godz.

Gość monia666
Hej Blanko!Mójego ukochanego armia zabrała 1- go sierpnia, przydzielili go do Giżycka!minęły dwa dni a ja szaleje z tęsknoty!zabrał ze sobą telefon ale jak na razie zadzwonił raz na minutkę, bo boi się że mu go zabiorą!bardzo mi go brakuje a to dopiero początek!wiem co czujesz i serdecznie cię pozdrawiam

Gość Godzina 5 rezerwa sprzata

Gość ania777
Teraz służba zasadnicza to bajka. Popytajcie ojców, wujków jak było kiedyś to będziecie przerażone. W wojsku się służyło 2 lata a nie 9 miesięcy i nie przyjeżdzało się na przepustki co tydzień prawie, raz na miesiąc to był fart.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci