Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaaa2384

Antykoncepcja a ciąża?

Polecane posty

Gość mysiaaa2384

Miał ktos taki przypadek zajscia w ciaze podcza brania tabletek? Ja wzielam pierwsze opakowanie cilest teraz mam 7 dniowa przerwe, okres maly, mam duzy apetyt co chwile jestem glodna i ostatnio zauwazylam ze latam czesto do lazienki mimo ze malo pije. Czy w 7 dniowej tez Was boli brzuch tak jak podczas brania tabsow czy nie ? Bo mnie nadal boli. Dodam ze maz konczyl w srodku. Czy moga to byc objawy ciazy?? Slyszalam ze pomimo brania tabletek regularnie mozna zajsc w ciaze.

Gość kim ona jest
jasne ze mozna tabletki nie daja 100% pewnosci ale tylko 99,9%

i po cholere wszędzie gdzie sie da zakładasz topic i śmiecisz? Chcesz bana?

po co wy tabletki bierzecie jak sie tak panicznie boicie ciąży, że nawet zażywając regularnie tabletki macie ciążowe objawy ? :O :O :O :O lepiej chyba jajowody podwiązać :O 🖐️

Gość na szczescie
ano boja sie teoria bo to sie zdarza coraz czesciej nawet ideałowi mamie trojeczki sie przytrafilo ze zaciazła na cilescie po raz czwarty

Gość mysiaaa2384
Wcale nie boje sie ciazy ale pytam z ciekawosci. Gdybym byla w ciazy cieszylabym sie razem z mężem.

Gość na szczescie
cieszyłabys sie ? to po co bierzesz tabletki/ nie bierz i zachodz w ciaze

Gość mysiaaa2384
Tak samoistnie trudno jest sie zdecydowac na ciaze w dzisiejszych czasach. Tymbardziej ze ja nie moge znalezc pracy. Jestem po studiach licencjackich. Moj maz tylko pracuje. Najlepszym rozwiazaniem bylaby niewinna wpadka.