Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuula

jestem kobietą i pragnę sexu z kobietą, tak poprostu spróbować

Polecane posty

ostatnio kolacze mi sie po glowce taka mysl ze az dreszczy dostaje.......mialam kilku partnerow plci meskiej i wszystko jest ok.ale chce poznac cos nowego. piszcie o podobnych marzeniach,moze cos razem wymyslimy;))) szukam kogos kto rozswietli temat

Gość afro77
witajcie! ja również zawsze miałam ochote na takie experymenty i zrobilam to z kobieta-powiem tak- bylo cudownie....pozdrawiam

Gość .ktos.
moja kobieta tez by chciala tak mi ostatnio wyznala gdy zapytalem ja o fantazje lecz twierdzi ze nie zrobi tego bo powinna to byc kobieta z ktora wiecej sie nie bedzie widziec ale zarazem musi ja na tyle duzo znac aby miec do niej zaufanie - wiec to prawie nierealne szkoda bo ja nie mam nic przeciw temu - nawet niezle kreci mnie to

Gość bidronka niebieskooka
mam podobnie, mam faceta, ale chcialabym sprobowac, pociaga mnie mozliwosc przygody

Chyba coś w tym jest. Kiedyś trzy lizały się na moim barmańskim stoliku. Trzy śliczne dziewczyny. A ja olałem.... stolik.

Gość afro77
Jeśli masz na to ochote to sprobuj naprawde jest przyjemnie-ach...chcialabym to znowu powtorzyc....pozdrawiam