Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankarra

czy ktoś zna....

Polecane posty

Gość ankarra

dobrego fachowca od cyklinowania podłóg, oraz miejsce, gdzie mozna kupić tanie solidne okna? W Warszawie. Byłabym bardzo wdzięczna za info:)

Gość jestem gotów
moge ci tyłek wycyklinować :)

chcialas chyba napisac \"taniej solidne okna\", bo nic co solidne nie jest tanie... no, niech bedzie, ze jedyny wyjatek stanowi milosc (dla czepialskich)

Gość ankarra
a nie, dzięki, mój tyłek nie wymaga jeszcze renowacji ;) a okien potrzebuję solidnych w normalnej cenie po prostu.

Gość ankarra
no nikt nie robił remontu??

Gość znam miejsce gdzie
można kupić za bajecznie tanie pieniądze używane okna. Bardzo porządne. Jedyny minus, że trzeba jechać do Warszawy.Są to okna, które były wymieniane w willach z Konstancina dlatego bo np właściciel zmienił sobie wystrój wnętrza i chciał wstawić drewniane okna, albo coś tam innego drogiego. Plastikowe okna są w super cenie i w super stanie. Trzeba tylko pojechać ze 2-3 razy, żeby skompletować sobie komplet okien. Czasem wymiaru brakuje, czy coś. Dostawy są dwa, czy trzy razy w tygodniu, więc wybór jest duży. Jak będziesz zainteresowana, to powiedz, powiem Ci jak tam dojechać, bo adresu niestety nie znam dokładnego.

Gość znam miejsce gdzie
no tak...trochę mi przykro. Znalazłam topik, chciałam pomóc, straciłam trochę czasu, napisałam, zaglądałam najpierw codziennie tu, potem coraz rzadziej, a założycielka topiku już się więcej tu nie pojawiła. Przykro mi, bo zależało mi na pomocy bardziej niż właścicielce topiku.

Gość nie przejmuj się
różni bywają ludzie. Niestety jak w necie ludzie są anonimowi, to zachowują się inaczej....no cóż. Ciesz się, że nie nawyzywała cię :D

Gość właśnie chciałam
podać kontakt do osoby, która u mnie cyklinowała podłogę w salonie. Powiem od razu - żadna znana firma, ale człowiek zna się na rzeczy. Przyszedł z dwoma pracownikami i podłoga jak nowa, scyklinowane wszystko, polakierowane, cacuś. Szybko się wyrobili.Tyle tylko , że to nie żadna znana firma, tylko znajomy znajomego znajomego....ale sprawdzony gościu i bardzo uczciwy, niedrogo sobie liczy. Daleko trochę mieszka, bo aż na Bródnie Warszawskim, ale warto. Za drobną dopłatą dojechał do mnie do Janek. Mogę poszukać telefonu, ale niech najpierw osoba zainteresowana wykaże się zainteresowaniem i się odezwie.