Gość bandita Napisano Lipiec 31, 2007 no i stało się. Spiekłam się trochę na słońcu, tydzień temu wróciłam i trochę schodzi mi skóra z nóg, szczególnie łydki i pod kolanami :/ poradzcie coś, nam morzem spiekłam sobie jakimś cudem tylko nogi z tyłu (!) tak więc kupiłam sobie balsam brązujący żeby wyrownać koloryt. balsam jest super, powolutku brązuje, wyrównuje kolor, ale... schodzi mi skóra z nóg :/ wynik jest taki, ze mam jaśniejsze plamy pod kolanami, na łydkach.. Jak posmaruję balsamem na noc, rano jest ok - nie widać specjalnie różnicy, ale ta skóra.. wciąż schodzi, małymi kawałeczkami, i codziennie to samo - plamy, smarowanie balsamem, plamy, smarowanie balsamem.. Macie jakiś sprawdzony sposob, zeby na raz usunąć ten naskórek? W sobotę jadę znowu nad morze, muszę się pozbyć tej schodzącej skóry na tyle szybko, zeby dało się ewentualne plamki ujednolicić balsamikiem. Szorstka gąbka nie dała rady, chyba że robiłam to a krótko.. Proszę, ratujcie bo tak mnie denerwują te plamy, jak ja pokażę nogi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach