Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noelia

na Księżycu

Polecane posty

filiżanki napełniają się aromatem świeżej herbaty, ale tylko rano bo nocą kieliszki tęsknie podzwaniają w rytm starej melodii zapamiętanej jeszcze z czasów kołyski bujającej się wśród fal pierwszego dotyku, głosu... ...cisza...

Gość Helena z Troji
Noelia🖐️ ladne to jest,sama wymyslilas❤️

ja nie potrzebuje rakiety, żeby leciec na księżyc...znowu sie mnie czepiasz?? nie wchodze, juz na twoje posty, ty nie wchodx na moje...z góry dziękuję

heleno, na Księżyciu same tworza się historie i wydarzenia...potrzebuję czasem tej ciszy po prostu:]

Gość Bardzo ważne pytanie
Czy jak pójde prywatnie do lekarza to dostane skierowanie do szpitala i czy w tym szpitalu przyjmna mnie za darmo czy bede musiala placic bo skierowanie nie bylo od lekarza z kasy chorych?? Prosze pomóżcie mam problem z cOreczka a w panstwowej poradni na wizyte czeka sie wieki:(

Gość Helena z Troji
Noelia,widze,ze jestes dzis romantycznie nastrojona❤️,tak trzymac.Zaczynam prace,nie wyglad to dobrze,pelno ludzi....zajrze pozniej:D.Jak znasz jeszcze jaka poezje to smialo,dawaj🖐️,pozniej bede mial co poczytac:D

Gość Helena z Troji
ha,ha wyszlo,ze jestem chlopek:D

z tego co widziałam , juz odpwoiedzieli Ci na innym poście.. odpowiedx brzmi nie, prywatny lekarz nie da Ci skierowania do szpitala, chyba, ze on sam pracuje w jakiejs placówce publicznej, ale i tak musisz miec ubezpieczenie:|

heleno, myśle, że co do Twojej płci nie mam wątpliwosci:p chociaz...:P:P:P

Gość Bardzo ważne pytanie
ale ja jestem ubezpieczona i corka tez ale chodzi mi tylko o to by szybciej dostala skierowanie na operacje...wiem ze mi odpowiedziano ale myslalam ze jeszcze moze ktos cos mi poradzi

tu nie chodzi o nastroje, ale o smak kropel czerwonego wina sączącego się z chmur o zachodzie słońca.... tu nie chodzi o nastroje, lecz o to, aby było ciepło gdy wino spłynie , a słońce zgasnie - bezpowortnie... ..cisza - naksiężycu...

Gość nastrojowo...mmm...

Gość kiedys tez chciałam
poleciec na księżyc...nie wiedziałam, że tam tak jest...

zamknij mnie w dłoni niech ktoś inny moknie w strugach deszczu... zamknij w swych oczach ciszę i szepty... przypomnij swe imię przytul, kochaj, trwaj... ja stoję na złotej trampolinie i patrzę w dal...