Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena.M.

Pierścionek za 10 tyś

Polecane posty

Gość Magdalena.M.

Jak wytlumaczyć narzeczonemu,że szkoda tyle pieniędzy ? :( Mieszkamy już razem, pieniądze są wlaściwie wspólne choć to on zarabia. Wolalabym,żeby wydal na coś innego

Gość morank
jeśli jeździsz komunikacją miejską to masz super wymówkę. Dobry zlodziej rozpozna wartość pierścionka i z czego jest wykonany, może po prostu któregoś dnia brutalnie ściągnąć ci z palca. Wersja łagodna. Wersja brutalna może zakładać standardowy napad.

Pierscionek zareczynowy to bardziej symbol. Dla mnie osobiscie tez szkoda tylu pieniedzy. Moze zaproponuj narzeczonemu wspolna podroz po kraju po slubie zamiast wydawac taka kwote na pierscionek ;)

tzn. moze w innym kraju lub podroz po kilku krajach jesli oczywiscie lubisz podruzowac ;)

Gość pan miodek
podr !ó! żować

Gość kropeczka1986
mój kosztował 1600 zł w aparcie i myślę, że to i tak sporo, a 10 000- wow- zazdroszcze narzeczonego ;-) jak bardzo będzie chciał Ci kupić, to się nie opieraj :)

Gość jesli zarabia miesiącznie te
10tys to ok, jeli jest jednak szaraczkiem ledwo wiarzącym koniec z koncem to czym predzej uciekaj od takiego idioty!!!...

Moim zdaniem oprócz argumentów że pieniądze są potrzebne na inne rzeczy będzie powiedzenie narzeczonemu że chcesz pierścionek do noszenia, a pierścionka za 10 tyś nosić nie będziesz, bo: a) będziesz się bała (że cię napadną z jego powodu) b) nie przepadasz za noszeniem bardzo drogich rzeczy bo jesteś skromną osobą c) drogi pierścionek będzie wyglądał beznadziejnie do większości twoich ciuchów Przekonaj go ze chcesz pierścionek na palec, a nie do trzymania w szufladzie, a na koniec dodaj ze będzie Ci przykro jeśli dostaniesz coś czego nie będziesz mogła nosić.

A ja w ogole nie lubie nosic pierscionkow, a ze swiecidelek to kolczyki tylko. I jak tu powiedziec, ze nie chce pierscionka? Bo jakbym juz dostala to wypadaloby nosic 😭

Gość FAECIEC TEZ SA
CHWALISZ CZY SIE ZALISZMOJA DROGA!!! CO CHCIAłAS USłYSZEC ALEEEEEEEEEEEE CI ZAZDROSZCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ZE CI FACET TAKI DROGI PIERSCIONEK CHCE KUPIC!!?? głupi i naiwiny jest i tyle...oczy mu sie pozniej otworza zeby chciec kupic taki pierscionek trzeba miec niezle nasrane.. wiesz ile dzieci by sie za to 10 tysicey w afryce NAJADłO!!!