Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość indieee

17 letnia córka ma chłopaka!!!

Polecane posty

Gość Zynfrydo
GDZIE TWÓJ MĄŻ ? CO ON MYŚLI O CHLOPAKU CÓRKI ? CZY MASZ W OGOLE MĘŻA ??? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zynfrydo
GDZIE TWÓJ MĄŻ ? CO ON MYŚLI O CHLOPAKU CÓRKI ? CZY MASZ W OGOLE MĘŻA ??? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zdzichu2323
I jak sobie wyobrazasz zycie swojej corki? Ze do konca edukacji czyli studiow nie zblizy sie do zadnego chlopaka, dopiero jak znajdzie prace i zarobi na mieszkanie to wtedy MOŻE miec pierwszego w zyciu chłopaka? to ze sie ma chłopaka nie znaczy od razu ze sie zachodzi w ciaze

Sorry jakos nie mam poczucia humoru jak czytam poglądy \" matki -polki\" a potem dziwic się że corka wolała zabic po porodzie swoje dziecko niz przyznać się matce że jest w ciąży - bo ta cytuję wyrzuciłaby ją za drzwi - sorry mam pytanie czy ty jesteś matką ? a co na to wszystko ojciec twojego dziecka bo chyba w tych kategoriach nalezy to traktować ?

Majac 17 lat poznalam mojego obecnego narzeczonego, 5 lat starszego. Niestety, nie wplyniesz na corke, Autorko, wiem z wlasnego doswiadczenia. Moja mama zabronila mi sie z nim spotykac, ojciec zawozil mnie i przywozil ze szkoly a i tak kombinowalam i sie widywalismy. W koncu psychicznie nie wytrzymalam i zagrozilam, ze sie zabije, zeby ja nastraszyc. Im bardziej mnie kontrolowala, tym bylo gorzej i odwrotnie niz chciala moja mama. Na szczescie po jakims czasie zrozumiala i zaakceptowala, czego i Tobie zycze, bo z uczuciem corki nie wygrasz. Pozdrawiam.

Gość Zynfrydo
Whim, ona nie ma ojca dziecka. Jest samotna. Albo puścila się bez ślubu albo mąż odszedl do normalnej.

Gość nic sie nie martw111111111
ja spotkałam swojego w wieku 16 lat i nadal jesteśmy razem bez dzieci 7 lata i skończyłam studia

Gość Zynfrydo
nie wytlumaczysz jej. Ojciec Rydzyk już jej zrobil pranie mózgu.

Gość Anna80 m
Co za straszna matka Beznadziejny przypadek Jedyna corka i tak bardzo ja kocha Ale gdyby zaszla w ciaze to wynocha z domu

Gość Janina - Radio Maryja
Do autorki = Wspaniale postępujesz. Będziesz wynagrodzona w niebie. Alleluja ! Tylko calkowita czystość może dać nam pelne zaspokojenie i otworzyć wrota raju. Alleluja ! Nie wolno sluchać ci rad tych szatanów. Weszli już dawno na drogę zepsucia. Grzeszą każdego dnia. Uprawiają sex, usuwają nienarodzone katolickie dzieci, nie kochają Boga ! Autorko, jestem sercem z Tobą. Kroki jakie musisz podjąc plasują się następująco : - calkowity zakaz spotykania się z chlopakiem - calkowity zakaz korzystania z telefonu - calkowite odcięcie od internetu - Systematyczne kontrole a z czasem : - szkola z internatem najlepiej szkola u zakonnic !!! (TO KONIECZNIE) Dowiedz się jakie są warunki przyjęcia i koszt. To pozwoli ci funkcjonować normalnie i Twojej córce (niech Bog jej dopomoże). Wierze,że wyrośnie na przykladną katoliczke !!! Glowa do gory. Jesteśmy z Tobą siostro !

Do -->Janina - Radio Maryja To Ci sie dalojak nic jak nic jak nic :D:D:D:D:D SZCZESC BOZE :)

Szczęść Boże :) w ten piękny poranek. Już po modlitwie ?

szuka szkoly z internatem :) Chwalmy Pana ! Alleluja !

Gość droga mamo
Jedyne co mogę Ci doradzić to idż z córką do ginekologa, zapisz ją, odprowadź i nie wchodź z nią do środka. Niech sama podejmie decyzje a Ty zrobisz dla niej to co możliwe bo na inne rzeczy nie masz wpływu.

Nie !!!!!!!!!!!!!!!! Nie !!!!!!!!!!!!!!!!! Nie mąć jej w glowie ! Ona idzie drogą prostą z Bogiem !!!

Gość uytu
tabletki antykoncepcyjne dla takiej gowniary? Wam sie w glowach poprzewracalo.

Tabletki powinny być calkowicie zabronione i dlatego zbieramy już podpisy do nowej ustawy. Nie może tego być w Katolickim kraju. Ja się pytam po co tabletki ? Przed ślubem ludzie nie wspolżyją a po ślubie wspolżyją bez zabezpieczenia - ślub bierzemy aby zalożyć liczną Katolicką rodzine !!!

Gość Ja tez mam 17 lat ...
... uczestniczylam w tej rozmowie rano, mialam nadzieje ze autorka zastanowi sie nad decyzja ... :O I nie mowicie od razu ze jest moherowym beretem itp. moiac tak o niej obrazacie takze moja mame, dla ktorej seks jest tematem tabu. jednak jest kochana i wiem ze pomoglaby mi w kazdej sytuacji. Poprostu autorka ma takie zdanie i opinie o swojej corce -> "Da dupy a ja bede musiala zajmowac sie dzieckiem" ... przykro mi to stwierdzic ale traktujesz corke jak przedmiot ktory musi sie uczyc musi isc na studia i zarabiac ... a gdzie uczucie? Nawet nie chodzi teraz o seks. moze twoja corka narazie o tym nie mysli. Ale uwierz mi, czy chcialabys aby twoja corka pisala tak jak ja do "obcych bab" (przepraszam za wyrazenie:)) i mowila o swoim problemie jakim jest nietolerancyjna matka. Rozumiem ze ciezko jest Ci sie pogodzic z mysla o seksie ale nie uchornisz sie od tego ... twoja corka BEDZIE uprawiala seks jezeli bedzie chciala. TEraz decyzja nalezy do Ciebie, czy dasz jej poczucie bezpieczenstwa, czy odtracisz ... innej mozliwosci nie masz A powinnas doskonale wiedziec ze jezeli zakazesz jej spotykania sie z chlopakiem itp, mozesz jej wiecej nie zobaczyc, poniewaz milosc jest silniejsza od wszytskiego i corka moze Ci tego porpostu nie wybaczyc ... Przepraszma ze zwracalam sie do Pani per "Ty" ale tak mi bylo lepiej napisac

Gość blaaaa
meaaa aaaa i jeszcze jedno: chcesz żeby twoja córka czekała do ślubu? ile lat? przecież chcesz, zeby zdobyła wykształcenie?? ja wyszłam za mąż po 6 latach związku i co?? przez 6 lat mielismy sie trzymac za ręce??? ja z moim pieknym jestem 10 lat i pewnie tez mamy sie tylko za raczki trzymac bo slub dopiero za rok;) a ciekawe czy jej corka calowac tez sie nie moze? i siadac chlopakowi na kolanach? przytulac sie?

Gość alicja17lat
ja mam 17 lat i powiem tylko tyle ze pani córka już napewno urawia sex tylko sie z tym kryje... taka prawda... ja zaczełam jak miałam 15 lat a moja mama jest dalej przekonana ze jestem dziewicą i lepiej by było zeby pani z nią pogadała i zabrała do ginekologa po tabletki bo mama ze mną nie poszla i ja w każdej chwili sie martwie ze moge być w ciąży teraz planuje sama iśc po tabletki.

Gość indieee
Życzę Ci powodzenia w rozwalaniu swojego organizmu, jak będziesz miała 30 lat będziesz wrakiem kobiety - Twój wybór!!!

Gość indiee ty jesteś
wrakiem i bez tabletek tylko że umysłowym więc nie p i e r d o l !!!!! ps. jestem dziewicą 22 letnią (gdybyś zaraz miała mnie zwyzywać od dziwek czy wraków) ale żal mi dupę ściska jak czytam takie poj... mamusie jak ty mam nadzieję że chociaż córka ma więcej oleju w głowie i jak zdecyduje się współżyć to sama pójdzie po te piguły czy inne sensowne zabezpieczenie

Gość Ja tez mam 17 lat ...
.. nie rozumiem wiec czemu napisala Pani na tym forum? Rozumiem ze chce Pani dla corki jak najlepiej ale prosze zrozumiec ze ona BEDZIE wspolzyc mimo tego co Pani zdecyduje. A co do tabletek anty, ja biore i moja mam o tym wie, oczywiscie wedlug mamy biore je na bole miesiaczkowe (naprawde dzialaja) ale rozniez jako zabezpieczenie. I wcale nie uwazam ze bede wrakiem kobiety jak to Pani napisala ... Przepraszam za takie stwierdzenie ale wg mnie wrak kobiety to ktos nietolerancyjny i ktos kto nie potrafi dac ciepla i zrozumienia wlasnej corce ... Powinna Pani zajac sie jej zyciem chociaz troszke, napewno bylaby Pani szczesliwa moc z nia usiasc przy kawie albo herbacie, pogadac o babskich rzeczach, o milosci (niekoniecznie o seksie), dac pare rad ...nie uwierze ze marzy Pani o czyms takim ....

nie zabraniaj corce spotykania si ez tym chlopakiem,bo to obroci sie tylko przeciwko tobie.Lepiej jak sie boisz o ciaze to zaprowadz ja do ginekologa zeby ja uswiadomil i przepisal odpowiednie tablety. Bedziesz miala spokojna glowe,ze nie zostaniesz babcia a ona nie zniszczy sobie zycia...