Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczonaona

GŁUPIE PYTANIE

Polecane posty

Gość obora
Do "Oj tak..." Słuchaj, dla mnie najważniejsze jest by zrobić dobrze mojej dziewczynie. Ale bądźmy szczerzy pozycja na jedźca z dużym kutasem faceta daje kobiecie mało pryzjemności. Taka pozycja jest dobra przy moich rozmiarach (15cm). Fiutek penetruje pochwę, pobudza łechtaczkę a gdy jest odpowiednie tempo to stosunek może długo trwać. Więc przyjemność kobiety najważniejsza. Jak ja się nie spuszczę, to sobie mogę potem obciągnąć sam

Gość oj tak oj tak oj tak
hmmm...mojego faceta penis ma "w porywach " do 18-19 cm i jakoś specjalnie nie sprawia mi to bólu...poza tym są wariacje, można się pochylić bardziej w przód, odchylić do tyłu...jak kto lubi, by było dobrze i kobiecie... A NIE TYLKO FACETOWI!!!!!!:p

Gość obora
Moja laska nie nażeka na mojego fiutka. A jak nie jest do końca zaspokojona to korzystamy z wibratora

nie chciałam Cię urazić i twoich rozmiarów :D tylko piszę, ze pozycja na jeźdxca może sprawiać przyjemność i przy normalnych rozmiarach jak i sporych...a z wibratora korzystam i ja :D jak mi facet odleci za wcześnie :D poza tym od czego faceci mają dłonie, usta ? :p

Gość obora
Zgadzam się z Tobą. Ja staram się pieścić moją laskę jak mogę najlepiej, a co do rozmiaru - spoko, ja nie mam kompleksów

powiem więcej, masz jak najbardziej w normie :D i do buzi i do cipki i do pupy.... o czym kolosy mogą tylko pomarzyć :p

Gość obora
Dzięki za te słowa. Co do buzi - to wiesz chyba tak bo moja laska bierze go całego i jest super, w dupkę też jest ekstra, ale co do cipki to w niektórych sytuacjach k...a przydałoby się ze 3 cm, no cóż, pocieszam się tym wibratorem, powiem ci że te są ekstra. Moja laska polkeciła mi bym go sobie wkładał w dupkę - a właścviwie to ona mi to robi - teraz rozumiem was że to lubicie, jest milutko

Gość niedoświadczonaona
oj, nie było mnie chwilkę, a tu tyle wpisów :) mój chłopak robi mi dobrze na inne sposoby, ale wiem, że przepada za tą pozycją na jeźdzca, więc mogę się poświęcić i nic z tego nie mieć :D zależało mi po prostu na technicznych wskazówkach, jak się poruszać, itd., za które wszystkim serdecznie dziękuję

niedoświadczona--->poświęcać się będziesz????:p może tak źle nie będzie i Tobie się spodoba? a co do technicznych wskazówek...jedna z wariacji tej pozycji jest taka, że nie klęczysz tylko kucasz nad facetem , opierasz ręce z tyłu na jego nogach i wykonujesz na zmianę płytkie szybkie ruchy (jak przysiady) i na zmianę długie do końca powolne ruchy.... odlot murowany!!!!!!!!!!!!

Gość Ola1211
hej! może ja też sie wypowiem, bo też niedawno zaczełam swoje doświadczenia. Podobni jak Ty nie wiedziałam jak to bedzie z tą pozycją, ale moj facet stanął na wysokośc zadania i sam troche mnie poprowadził. Bardzo szybko słapałam co i jak... Myślę, że też dasz sobie rade i Twój men skoro jest doświadczony pomoże Ci

Gość Ola1211
wiesz fajnie jest tez na początku - przynajmniej dla mnie- jak on siedzi na kanapie lub fotelu, a ja obejmuje go w pasie nogami, moge sie wtedy z nim całować, a i łechtaczka jest wówczas bardziej stymulowana

Gość niedoświadczonaona
oj tak - moge się raz poświęcić :D Twoja wersja jest bardzo ciekawa, nie omieszkam spróbować, dziękuję :) ola - oo, na siedząco wydaje mi się to bardzo wygodne i milutkie, może zacznę od tego :) dzięki

Gość obora
Nowy wpisik dla niedoświadnej: zróbcie coś ciekawego też przed główną akcją: on leży siadana niegak, że twoja gorąca cipka jest na jego twarzy wtedy facet liże twoją łechtaczkę a ty wtedy spokojnie zajmujesz się jego kutaskiem - miodzik

Gość niedoświadczonaona
mrrrr, obora, Ty to masz pomysły :)

Gość Mus czekoladowy
a ja nawet nie wiem jak smakuje sex :O