Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsteweczka

jak się odegrać, zemścić?

Polecane posty

Gość zemsteweczka

Część! Mam do Was pytanie jak się odegrac na lasce, która wylała na mnie piwo z zazdrości? Wiem, ze pracuje w sklepie z wędlinami na moim osiedlu. Chce jej nieźle dokuczyć, moze nawet zafundować wylot z pracy. Czekam na ciekawe propozycje i instrukcje w traktowaniu jej :)

Gość najlepszą zemstą jest
przebaczenie lub totalna ignorancja zdarzenia

Gość zemsteweczka
nie zignoruje tego na pewno!

Gość Wylej piwo
na nia

skoro wylala na Ciebie to piwko z zazdrosci musiales dac jej jakis powod do tego aby byla zazdrosna:O A to,ze wylala na Ciebie piwko to nic takiego,wyluuuuuuuuuuuuuuuzoj

Gość najlepszą zemstą jest
no to dalej siedź i snuj plan zemsty nie szkoda ci czasu i energii. To ze ona zachowała się jak prostak nie znaczy ze ty musisz tak samo

\"Chce jej nieźle dokuczyć, moze nawet zafundować wylot z pracy.\" za wylanie piwka i to przez zazdrosc? smiechu warte :O

Gość zemsteweczka
mam męża i dziecko, a poszło o mojego bylego, z którym ona obecnie jest. Poprostu przechodzilam na imprezie, a ona wylała na mnie piwo i uciekła! Nie mogłam wtedy nic zrobić, więc teraz nadszedł czas, tymbardziej że teraz wiem gdzie pracuje.

ahaaaaaaaaaa \"to takie buty\". A ja sadzilam,ze jetses facetem hahaha.Ja Ci nie doradze co i jak z ta zemsta bo nie naleze do ludzi msciwych i nie lubie zemsty:/ dla mnie to jest bezsensu .Pozodenia zycze i mam nadz,ze dobrze postapisz,tak aby bylo Tobie ok:) pozdrawiam

Gość zemsteweczka
jestem kobietą :) nic jej nie zrobiłam i nie wiem dlaczego tak zareagował, ma chyba niską samoocenę, ale nie dziwie się jej :P

Gość to żałosne
że kobieta z dziećmi wdaje się w takie bzdury. Chcesz zeby laska z pracy wyleciała bo piwo na ciebie wylała?! Ty dobrze się czujesz?! o taką głupotę się będziesz mscić to chyba ty masz zaniżoną samoocenę przemyśl to i odpuść to żenada znizać się do jej poziomu

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
ostatnia co sie tak mscila pytala o porade prawna bo tamta jej sprawe o to do sadu zalozyla, takze zastanow sie mocno zanim cos glupiego zrobisz!

Gość jakaksjjj
Żałosne. Żona i matka a tu jakieś nastoletnie zagrywki i dąsy o BYŁEGO. I powiem ci tyle: musiałaś się do tego przyczynić i zaleźć lasce za skórę, musi być między wami konflikt. Bo jakby na mnie wylała piwo kobieta, którą widziałam raz w życiu, uznałabym ją za wariatkę i opowiadała znajomym jako o kuriozum, nie wywołałoby to we mnie myśli o zemście i żadnych emocji poza bezbrzeżnym zdumieniem.

Gość ******************************
hello, ja mam podobny problem, tylko mi poszło o cos innego, ale chyba nie macie tu pomysłów na odbicie pileczki. a do założycielki tematu-życze powodzenia, wystarczy jak ja będziesz nękała i dawał jej w dupe, utrudniała prace. Albo podczas pracy wylej na nią piwo-nic ci nie zrobi bo nie może, chyba że są tam kamery

Gość zemsteweczka
nic jej nie zrobiłam, nie znam tej laski i wtedy pierwszy raz widziałam ją na oczy-więc prosze mi tu nie pisać o jakimś konflikcie!!! zrobiła to przy moich znajomych, nie zostawie tak tego i koniec.

jak tak bardzo jesteś żadna zemsty - kup piwo (najtańsze) , przelej do kufla - czekaj jak będzie miała kilku klientów - wejdz i wylej jej kufel na łeb - zobaczysz jaka będize zdziwiona ;)

najlepiej się zemścisz jak mijając ja na ulicy uśmiechniesz się i odwrócisz głowę, daj spokój z jakimiś zemstami, to dobre dla dzieci w gimnazjum. Dziewczyna najwyraźniej ma ze sobą problem, więc wyluzuj i nie zniżaj się do jej poziomu.

moim zdaniem autorka nie mówi nam całej prawdy nie wylewa się piwa na kogoś kto \"przechodzi obok na imprezie\"

Gość autorka jest żałosna
sama bym chętnie wylała ci zimne piwo na głowę moze byś się ostudziła, zachowujesz się jak dziecko z gimnazjum wstydż się głupia jesteś?! uśmiechnij się do tej dziewczyny bo jeśli mówisz prawde to ona potrzebuje pomocy psychologa a nie twojej zemsty

Gość poufna informacja
najlepszą zemstą jest brak zemsty... nie pamietam kto to powiedzial :)

Gość zemsteweczka
Haris Pilton, właśnie to glupie, ale to cała prawda, śmieszne,a le tak jest. Tak po prostu z kosmosu laska podeszła i wylał na mnie piwo, odrazu uciekła!

ja zamiast piwa to bym jej kefir albo jogurt n ałeb wylała! :) :) :P :P

nie zostawiaj tego tak, zniszcz szmate!!! :D