Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maagdaaaaaa

w piatek lece do UK

Polecane posty

Gość maagdaaaaaa

jako aupair i jestem tak zdenerwowana ze nie moge spac. I mam tez glupi problem w co sie ubrac nie wiem jaka tam jest pogoda i co najlepiej zalozyc do samolotu...jezu tak sie denerwuje ze paznokcie obgryzlam

Gość DodaElektroda
Wyluzuj kobieto. Ubierz się tak jak lubisz. Schludnie i wygodnie. Nie przesadzaj z makijażem czy ubiorem żeby rodzina sie nie przestraszyła Ciebie na lotnisku. A co do pogody to obejrzyj prognozę. Zwykle nie ma dużych róznic niż w Polsce.

Gość sa i to duuuze
roznice pogodowe. ciagle pada a temperatura nie przekracza z reguly 20 stopni, wiec cieplo to tu nie jest. a najgorzsez te deszcze i wiatry.. heh nienawidze tego kraju ;/ łacznie z Irlandia ...heh:/

Gość Tomcio z Paluch
Tam jest tak jak tu- zimno, szaro i pada.

Gość mala poprawka
Z tym ze tam jest zimno, szara i pada o kazdej porze dnia i nocy.

Gość tengo
magda jedziesz z agencji czy stronki internetowej?

To lato rzeczywiscie jest do dupy, ale nie zawsze tak jest, sa tez sloneczne dni (np dzisiaj jest pieknie), a pogoda czasem jest gorsza, a czasem lepsza niz w Polsce. Zaloz cos z krotkim rekawkiem, ale na to nie zapomnij wziac na wszelki wypadek jakiegos sweterka, zreszta w samolocie jest zawsze troche chlodno i jak sie spi z krotkim rekawkiem to mozna zmarznac. Powodzenia 🖐️