Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a zaaaaaaaaapytam

Niskie cisnienie 9 miesiac.

Polecane posty

Gość a zaaaaaaaaapytam

hey.. czy ktoras tez sie tak czuje?? przez cala ciaze mialam 60/100, albo 50/90.. czulam sie z tym swietnie.. ale od wczoraj to mam wrazenie ze zaraz sie przewroce.. Nby chce mi sie spac ale nie moge... czuje ze nie moge oddychac,... szczegolnie jak leze.. Czy powinnam udac sie do lekarza czy przesadzam..??

Gość podnooooooosze

Na pewno masz take ciśnienie??? A nie odwrotnie: zamiast 60/100 to nie powinno być 100/60?????????? Dziwnie masz z tym ciśnieniem, bo jeśli pierwsza wersja jest prawidłoa to chba warto skontaktować się z lekarzem, bo jakos dziwnie mi to wygląda: pierwszy wskaźnik na pewno jest za niski, a drugi chyba roszke za wysoki, ale dokładnie ci nie powiem. W każdym bądź razie dziwnie się na taki wynik patrzy.

Gość podnoszeeeeee
no rzezcywiscie.. nie wiem czemu odwrotnie napisalam.. :O oczywiscie 100/60; 90/50...:)

Jeśli się pomyliłaś to nie wygląda to źle. Ja też jestem w 9 iesiącu, właściwie to lada dzień będę rodziła i praktycznie przez całą ciążę mam takie ciśnienie: 105/65, 100/60 i raz tez miałam 90/50, więc chyba to nic strasznego, bo ani położna ani lekarz nie mówili ze mam za niskie ciśnienie :) Z tego co wiem to gorzej jest jak jest wysokie :)