Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiaca krolewna23

potrzebują za duzo snu

Polecane posty

Gość spiaca krolewna23

ale nie chodzi o to że mam problem z wstawaniem bo póxno chodzę spać,mogę iśc spac nawet o20ej i wstanę po12stu godzinach, czy tzn ze mam za mało jakiejs witaminy czy cos z hormonami?

Gość fghgf
ja mam taki problem, jestem ciagle senna, mogłabym spać pięć godzin w ciągu dnia i kilkanaście w porze nocnej i u mnie jest to skutek drastycznie niskiego ciśnienia krwi taki objaw może też oznaczać problemy cukrzycowe no i to co wymieniasz i nie wiem co jeszcze

Gość mało cukru lub żelaza

ma identyczny problem, dzis spalam 6 godzin, poszlam do pracy,puscili mnie do domu bo taka jestem zmulona, pospalam w dzien 4godziny i dalej zmulona, leb jak dzwon, a tak poza tym to codziennie od 15 do 17 muze pospac bo inaczej i tak zasne na stojaco albo siedzaco, dziewne niie???

Ja tak mam, kiedy wstanę o 8. Obudzę się o 10 i przez cały dzień mogę funkcjonować na najwyższych obrotach. Potrzebuję średnio 10 godzin snu na dobę. Cukru i żelaza mi nie brakuję, bo jem dużo owoców i mięsa.

Gość a ja jestem nocnym markiem
najlepiej czuje sie kiedy pojde spac o 5 rano i wstane o 12. Niestety moge sobie na to pozwolic tylko w weekendy 😭

Gość gfhghg
zmien dietę

Gość stopwariatom
ja tez jestem nocnym markiem, mam to szczescie ze pracuje w domu przed kompem ale niestety nie moge sie od niego oderwac i tak szwedam sie po domu do 4-5..ale z lozka nie moge sie zwlec...jak spie 4-5 godzin jest ok ale jak spie 12 to katastrofa..jeszcze w ciagu dnia mam problem z koncentracja...a jak zachodzi slonce..jestem jak nowonarodzona

\"w ciagu dnia mam problem z koncentracja...a jak zachodzi slonce..jestem jak nowonarodzona\" no jakbym czytała o sobie :)