Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żabcia0004

Rozjaśnianie odrostów!

Polecane posty

Gość Żabcia0004

Mam pytanko!Czy ktoś wie jak się rozjaśnia odrosty po blondzie? mam bardzo duże odrosty swojego koloru i chciałabym zafarbić odrosty na blond ale ten dawny blond mam jak by zółty!bardzo prosze o odpowiedz

Gość margollla
trudna sprawa, szczególnie przy blondzie, takie włosy trzeba chyba farbować całe, ale to na pewno musi być strasznie uciążliwe, szczególnie jeśli szybko rosną

Gość Żabcia0004
no szybko rosną ale nie wiem nadal co robic bo nie moge całej głowy zafarbowac ponieważ u góry bede miałą jasny blond a u dołu żółty iii...;/;/;/

Gość nick nie chce wejsc
Od lat farbuje sie na blond i odrosty to normalna sprawa. Jeżeli farbujesz sie regularnie tym samym kolorem to "no problem". Gorzej jak odrosty są spore, poprzedni kolor zżółkł a teraz chcesz rozjaśnic to innym odcieniem. Włosy różnie reagują i nie gwarantuje że nie bedzie różnicy w kolorze odrostów i reszty włosów ale z tego co sie orientuje i co "przetestowałam" na swoich włosach to najierw musisz nałożyc farbe na włosy już farbowane (omijając odrosty) odczekac wymagany czas (pisze na opakowaniu) i nastepnie nałożyc reszte na odrosty i znów odczekac (tez powinno pisac ile). Łatwiej gdy farbujesz tym samym kolorem co wczesniej - wówczas nakładasz na odrosty, czekasz odpowiednio długo i (w zależnosci od farby) rozczesujesz reszte farby na całęj długosci włosów.