Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaskoczona maksymalnie

nie wiem co zrobić

Polecane posty

od niedawna mam chłopaka dokładniej od 11 miesięcy jest fajnie i ok kochaliśmy sie już nie raz było fajnie:)) niedawno zaproponowal mi wspólną noc zebyśmy spędzili ja razem w hotelu myślalam zeby sie zgodzić prawde mówąc na prawde chcialam ale po jakimś czasie on troche \"zmodernizował \" ten pomysł powiedział ze myśli o czymś jak on to nazwał extra ze czytał o poppersie (czytalam o tym i jakoś mi sie nie widzi to co pisali) a poza tym myśli jeszcze o extasy i o kochaniu sie po jej wpływem prawde mówąc wcale mi sie to nie podoba nie wiem co mam zrobić i jak zareagować może ktoś mi coś mądrego podpowie

Gość gfhghg
co to jest poppers? a facet podejrzany... ciekawe co jeszcze wymysli. na twoim miejscu bym sie na to nie zgodzila, cokolwiek to jest ten poppers :o od zboczencow lepiej trzymac sie z daleka!!!

Gość gfhghg
ja powiem jedno: UCIEKAJ OD TEGO DEBILA JAK NAJDALEJ!!!

Gość gfhghg
to juz wiem co to jest, bo sprawdzilam w wikipedii. podobno bardzo popularny wsrod gejow...

Gość śmiały bolesław
uważaj żeby zwieraczy za bardzo nie poluzniło...:classic_cool:

Gość gfhghg
11 miesiecy to wcale nie tak malo... a tak w ogole to wszystko z nim w porzadku? czy moze juz wczesniej mial jakies dziwne zachowania? naprawde na twoim miejscu bym sie ulotnila czym predzej, bo niedlugo zacznie namawiac cie na sex grupowy :o

Gość gfhghg
racja, nigdzie nie jedź, to mądra decyzja :) 🌼 no niestety tak bywa, ze ludzie pokazują swoje prawdziwe oblicze dopiero po jakims czasie...

11 miesięcy i już potrzebuje tak silnych urozmaiceń? To co będzie dalej? Jak dla mnie trochę za odważne na tym etapie związku - w takich sprawach trzeba mieć do faceta ogromne zaufanie. Nie weszłabym w to

a co to ma za znaczenie czy chłopak czy nie z tej czy innej strony ten pomysł jest idiotyczny i ktokoliwiek by mi nie proponował to i tak myśle ze to głupota sie godzić ale to mój chlopak zaproponował

Gość grugru
ja gdzieś czytałam ze to może być dosyć szkodliwe dla zdrowia, o extasie nie wspominam kurde nie możecie po prostu napić sie wina, albo zapalić skręta, tylko od razu takie chemikalia

Gość gfhghg
no wlasnie, samo dobre winko by wystarczylo, po co zaraz brac jakies swinstwa.

Gość uzywane przez gejow...
... czy on aby nie ma ochoty na sex analny.. no takie skojarzenie sie nasowa... sory..

nie wiem czy to jest szkodliwe czy nie ale skoro tak jest to tymbardziej mi sie nie podoba w ogóle mi sie to nie podoba prawde mówiąc to też myślałam o winie i o romantycznym wieczorku a nie braniu jakiegos gówna

Gość bo mu sie znudziłaś

Gość Maryla
Looo matko ale zjechaliscie chlopaka, ok nie popieram jego pomyslu, ale czy nikt z was nie wziol nigdy zadnych dragow?? hymmm... Kochana, moj partner pali trawe (zaznaczam, ze sama sie zastanawiam co bedzie z nasz przyszloscia.. itd..ale zakochalam sie bardzo, ponad to jest bardzo dobra osoba, ma prace, jest odpowiedzialny, dba o mnie...) i kiedys bral pastylki, amfetamine itd..poprostu wychowal sie w takim srodowisku, wpadl w takie towarzystwo... Bylismy teraz na wakacjach..panienka w barze zaproponowala nam tabletki, plenie, cokie... ja oczywiscie wkurzylam sie na maksa, bo nie zarzywam, nigdy nic nie wzielam, az do tego wieczoru... Przez ta polkocilismy sie... Wrocilam sama do baru i wzielam jedna tabletkie, chcialam zobaczyc jak to jest... Bylo zajebiscie, przetanczylam cala noc, bylam swiadoma tego co robie...uczucie nie do opisania, poprostu czujesz sie super, jest ci dobrze... Po powrocie do hotelu o 06.00 nad ranem nie moglam zasnac..trajkotalam jak nakrecona az do 13.00 popoludniu..nie moglam zasnac tylko przysypialam, cale cialo milam zmeczone, odretwiale rece i nogi, oczy same mi sie zamykaly ale co 3minuty "zrywalam sie" ze snu..mialam jakies mini koszmary.. :O Kochana moze nie znasz jeszcze do konca swojego samca, ale uwazam, ze jezeli to tez powinien byc i dla niego "pierwszy raz" to nie podchodz do tego az tak drastycznie...co innego jezeli on juz to robil i bedzie cie namawiac... ehhhh.... Ja sprobowalam i nie zaluje :) Choc watpie abym powtorzyla ten rodzaj rozrywki :) Zaznaczam, ze Nie jestem z siebie dumna....ehh trudno to wytlumaczyc...

Gość gfhghg
co za roznica o co mu chodzi. skoncz tą znajomość, tak bedzie najlepiej.

Gość Maryla
Zaskoczona >> moze lepiej, ze ci to zaproponowal nizeli mialby wziasc sam :) i pozniej meczyc cie cala noc :)

Gość Maryla
Sluchaj czasy sie zmienily, ale pomys jak Ty bys zaproponowala kolezance wspolne zapalenie pierwszego papierosa :) abo wypicie pierwszego piwa po kryjomu...

nie wiem czy tego próbował wcześnie czy nie ale mam opory nie robiłam tego wcześniej nigdy nic w życiu nie wziełam z chemii i w sumie czuje sie tego dumna nie wiem czy chce to zmienić ale chyba nie

Gość Maryla
Ja tez nigdy nic nie bralam, na mojim koncie mialam jedynie kilka wpadek po pijaku ;-) Czemu nie pogadasz z nim szczerze?? po ile macie lat??

ja mam 26 on 35 nie jesteśmy gówniarzami szczerze pogadać tak wiem ze jest we mnie zakochany i wiem też ze jeśli mu powiem ze mi to nie pasuje to nie bedzie nalegał ale jest też druga strona medalu bo wiem ze mu sie marzą rzeczy o których on wie ze ja nigdy bym nie zrobiła no i wiecie jaki może być dalszy scenariusz nie zamierzam sie godzić na siłe na nic ale .....

Gość Maryla
No to dorosla juz jestes :) Chyba masz w sobie troszkie duzo "barier" Pomysl nad tym Powodzenia Pozdrawiam pa 🖐️

glupie gadanie, ze czay sie zmienily. jak ktos z Twoich bliskich sie uzalezni od amfetaminy, a jest to mozliwe to przestaniesz tak brzdakac. pozaty od palenia trawy tez mozna sie uzaleznic. znam kogos takiego i nie jest to fajne. jesli dziewczyna nie chce i nie ma ochoty na eksperymenty to dlaczego ma sie godzic? dlatego, ze \"czasy sie zminily\"? tylko, ze narkotyki uzalezniaja jak dawniej. mozesz mu powiedziec, ze go kochasz i nie potrzebujesz urozmaicen, zobaczysz co powie.