Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

autooorka

Sex po połogu???

Polecane posty

Kiedy wróciła wam ochota na sex po ciąży. Ja jestem 2 miesiące po a libido mam dalej poniżej zera.

Gość to ja cie pociesze
5 miesiecy po porodzie i seks moglby dla mnie nie istniec :O

Gość mylisz sie
o rany a co na to wasi panowie?

moj facet zartuje sobie ze mnie a tak naprawde nad tym wcale nie ubolewa...zreszta jak pracuje od 7-8 do 20 albo i pozniej to dla niego seks tez nie jest najwazniejszy na swiecie :P

Gość mylisz sie
hahha moze i nie pracuje tylko sie bzyka z chetna panienka a tobie mwoi ze pracuje tak długo i tak ciezko ze sił juz nie ma

pierdolisz jak potłuczona...jak slucham takich tekstow ze facet mowi ze dlugo pracuje a rznie sie z panienkami na lewo przed oczami staje mi niewyzyty gowniarz.nic nie wiesz o moim facecie wiec zamknij jape 😡 nie wszyscy mezczyzni to fiutem mysla...

O rany, znowu jacyś podszywacze. Dziewczyny, głowa do góry, w końcu wszystko wróci do normy. My zaczynliśmy próby gdzieś 2 miesiące po porodzie, pierwsze bardzo nieudane. Bolała mnie blizna po cięciu. A potem było już coraz lepiej. Trzeba wygospodarować trochę czasu jak maleństwo zaśnie, a poza tym potrzebny jest lubrykat i dobre chęci. Mnie jest teraz lepiej niż przed ciążą,łatwiej o orgazm. Nie poddawajcie się.

Gość moja zonka tez tak myslalaaaa
popieram ..............zona nie daje to w koncu se znajdzie podpisany facet

ojej to facet ma ze mna dobrze jak jest 30 stopni na dworze bo go fajnie klimatyzuje...nie gadam z idiotkami bajbaj

Gość do JOSEPHIN1983
widac ze jakas rebeka z ciebie jest :O tak se to tłumacz, sprawdz mu jutro czy nie ma za napletem sera to sie przekonasz czy na dziury w miescie nei lata

Gość ojjejku
JOSEPHIN1983 czyzbys s ie zdenerwowała bo gadasz od rzeczy radze sprawdz meza raz po raz

debil debila debilem pogania...kurwe se znajdz fagasie.a ty durne baby zrob se dobrze bo widze ze nalezysz do tych dla ktorych pierdolenie to najlepsza rozrywka na swiecie...aaaaaaa nie mam czasu na takie bzdury

Gość Nie przejmuj się
znajdzie sobie inną. Sama kiedyś byłam kochanką faceta, którego żona postępowała w taki sposób,była po porodzie i też wciskał kity jej, że nie musi, że sex nie jest ważny. Gówno prawda !!

Gość Nie masz z czego się śmiac
ciekawe czy będzie ci tak wesoło, jak się dowiesz, że twój mąż uzywa gdzie indziej bo żonie się nie chce, wtedy pośmiejemy się z tobą

Widzę, że mnóstwo prostaków weszło na mój topik...Cóż. Dziękuję normalnym osobom za odpowiedzi:)

josephine .. nie wkurzaj sie.. nic na pomaranczowych nie poradzisz.. i tak beda gadac swoje.. ja jestem dopiero na poczatku ciazy i akurat mam taka ochote na sex.. jakbym nigdy h... na oczy nie widziala czyli wielka przepraszam za wyrazenie... no coz poradzic.. dla spokoju ducha i wogole mozna zadowolic faceta oralnie... wiecie co wam radze kobitki... takie porzadne ssanie co wieczor i na pewno nie bedzie mial ani sily ani ochoty nawet myslec o innych oczywiscie nie twierdze ze mysli ale lepiej dmuchac na zimne oczywiscie z tym ssaniem.. ehhe nie chcialam byc wulgarna..

Wszystko wróci do normy jak sie zacznie rzadziej karmic piersią.I libido i zawilżanie.Pozdrawiam i zycze powodzenia.

wiem wiem ja sie wogole nie stresuje bo znam swojego faceta :) a to ze seks dla mnie nie istnieje to nie znaczy ze nie mozna swojemu facetowi zafundowac przepraszam za wyrazenie lodzika :classic_cool:

no wlasnie.. widze ze rozumna z ciebie kobitka :) sciskam cie mocno i zycze zdrowia i udanego zycia rodzinnego :) ciekawe jak to u mnie bedzie .. chmmmmm

elita. jak ci sie dzidzia urodzi, to ostatnią rzeczą o jakiej pomyślisz wieczorem to będzie robienie loda, uwierz mi...