Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawko

PRAWO JAZDY

Polecane posty

Gość prawko

Hej wszystkim! Mam bardzo wazne pytanie, otoz trzy lata temu robilam kurs na prawo jazdy - jeszcze na innych zasadach (tzn. inne manewry obowiazkowe na egzaminie) nie zdalam egzaminu praktycznego i po prostu rzucilam to w kat. Nie podchodzilam kolejny raz do egzaminu. Wiem, ze zdane testy przepadly, bo sa wazne tylko pol roku. Ale co z kursem, czy ktos z Was orientuje sie czy musze go robic od poczatku? I bylby tak mily, zeby udzielic mi odp. Bede bardzo wdzieczna, teraz prawko jest mi mega potrzebne. Dziekuje z gory za odpowiedzi.

Gość prawko
up.up.up Czekam na Wasze odpowiedzi! z gory dziekuje :)

Gość mmnn
Wydaje mi się, że będziesz musiała robić kurs od początku. Jeśli nie to na pewni jakieś dodatkowe godziny. Najlepiej zapytaj się w jakiejś szkole jazdy.

Gość plastikowy klosz
zdawałam w zeszłym roku i z tego, co od tamtego czasu pamiętam, to kurs jest ważny 5 lat, testy 0.5 roku. najleopiej jednak zasięgnąć informacji u źródła, w wordzie albo u jakiegoś instruktora. mogę się mylić, ale bzdurą jest, że kurs jest na całe życie.

czemu bzdura? wydaje mi sie, ze wziecie dodatkowych godzin jazdy wystarczy, jesli zmienia sie cos w prawie to chyba w testach teoretycznych wyjdzie czy znasz nowe przepisy czy nie. no ale moge sie mylic:)

ja zaczelam kurs 5 lat temu i rzucilam w kat.Bylam w WORD\'dzie i jedyne co musze zrobic to wykupic min.5h jazd i powtorzyc testy teoretyczne. Dzis wlasnie wyznaczylam egzamin na 10wrzesnia :(

i nie jest prawdą że trzeba wykupic kurs.On jest nadal ważny. Z reszta jesli moj po 5 latach jest wany to Twoj tez powinien byc. Najlepiej idz do WORD i tam Ci udziela kompetentnej informacji. Zycze powodzonka:)

Gość halooooo
dokladnie, ale wiele tez zalezy od szkoly do ktorej chodzilas, moga Ci po prostu podpisac kurs, tylko nie wiem jak z kosztami...ale poprzednik napisal ze wazne to jest 5 lat i tego sie trzymaj :)