Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Boję się samotności...

Polecane posty

Tkwie w jakimś dziwny związku, który coraz bardziej chyli się ku upadkowi, a ja z tym nic nie robię. Boję się samotności, boję się,że nikogo nie znajdę, boję się, że nikt mnie nie pokocha:( Głupie, nie? :)

Gość szara Myszka 12
Nie w cale nie :) Ludzie czesto maja takie własnie rozterki i dla tego , z obawy przed samotnością tkwia w zwiazku bez przyszłości .

Gość vnvx
typowe babskie myslenie "nie chce go, zwiazek bez przyszlosci ale jestem z nim TYLKO dlatego bo JA boje sie samotnosci" . wychodzi wasza egoistyczna natura. a dobrze wam tak durne pizdy skoro jestescie w zwiazkach tylko po to aby nie byc same, marnujecie czas w ktorym mogliscie spotkac swoja 2 polowke i sie z nia zestarzec w milosci (a lbo juz spotkaliscie ale woleliscie poleciec na tego idiote z ktorym jestescie obecnie)

Co ty tam wiesz vnvx?! Nie znasz mnie ani nie masz pojęcia jaki jest mój związek! Tak się składa,że to nie ja jestem w nim egoistką!

Ludzie różnych rzeczy się boją... To wcale nie jest głupie, tylko po prostu ludzkie. Człowiek jest istotą \"stadną\";) Pomyśl jednak, że koniec jednego zawsze może być początkiem czegoś lepszego:) Jeżeli tak naprawdę nie kochacie się, to wasz związek, prędzej czy później prawdopodobnie się rozpadnie. Czasem warto jest zaryzykować. Ale nie kieruj się impulsem, tylko tym co poodpowiada Ci serce:)

Gość balbinkaa
oj, tez znam osobe ktora trwa w zwiazku dopoki nie trafi sie jej ktos lepszy:O moim zdaniem nieladnie sie tak postepuje.

To nie jest tak,że ja czekam na kogos lepszego. Ja czekam na to,że nasz związek się wreszcie zmieni. ale nie wiem czy się nie łudze :(

Gość balbinkaa
z doswiadczenia wiem ze rzadko poprawia sie to co jest w zwiazku zle. pewnie jestes jeszcze mloda. zamiast tkwic z zwiazku bez przyszlosci zacznij spotykac sie z innymi chlopakami! ;)

Gość jakakka
A ja się boję tkwienia w beznadziejnym związku. Testowałam obie wersje i wiem, że są gorsze rzeczy od samotności.

Dzieki dziewczyny za dobre rady. Muszę to wszystko sobie dokładnie przemyśleć.