Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bitsi

czy jest ktoś kto ma skape miesiączki!!!!!!!

Polecane posty

Gość bitsi

od urodzenia dziecka mam bardzo skąpe miesiączki,czasami trwa dzień a dwa to góra!jest bardzo skąpa zwykła wkładka w zupełności wystarcza! i tak już od kilku lat nigdzie nie byłam z tym problemem.Nie wiem a może ma to coś wspólnego że po porodzie miałam komplikacje i robiono mi wyłyżeczkowanie jamy macicy!jesli ktoś wie coś na ten temat piszcie!

Gość bitsi
dobrze by było ale jakos mi tam sie nie spieszy, zawsze odkładam na pózniej wizytę, a może to coś powaznego

Gość bitsi
wiem powinnam iść do lekarza tyle że poza tym że mam skąpe miesiączki nic poza tym nie dzieje okres mam regularny i nic mnie nie boli więc może niema powodu się niepokoić

Gość mmatyldaa
to co ty nazywasz okresem to nim nie jest.. bo jesli krwawienie wystepuje po to, zeby nasz organizm opuscilo niezaplodnione jajeczko i przy tym zluszcza sie blona sluzowa to niby jakim cudem mialoby to sie stac podczas plamienia?? napewno masz nieowulacyjne cykle. jesli chcesz miec jeszcze dzieci to migiem do lekarza...

Gość jaaaaaaaaa25
mmatyldaa- dzięki za twoją wypowiedz już myslałam ze na tym forum sa sami niemili ludzie jeszcze raz dzieki!

Powinnaś koniecznie skontaktować się z lekarzem.Po pierwsze cytologia co roku, po drugie porozmawiać z lekarzem, najprawdopodobniej jest to wina hormonów ale trzeba się upewnić!Ja mam skąpe miesiączki, ale miesiączka to pojęcie zawierające w \"sobie\" minimum 3 dni krwawienia. krwawienia - czyli NIE plamienia. Ty plamiesz. Opis Twoich \"miesiączek\" wskazuje na to, że normalnymi miesiączkami nie są.

Jeśli zaś chodzi o \"nic mnie nie boli\" to dodam, że gdy boli - czasem jest już za późno. Straciłam tak ciotkę, miała 28 lat. Przez dwa lata po porodzie nie chodziła do lekarza, bo tak samo jak Ty mówiła, że nic nie boli. Jak zaczęło boleć, to zostało jej 2 miesiące życia. Jeśli nie masz ochoty myśleć o sobie, to zrób to dla swojego dziecka.