Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły

Za ile pierścionek zaręczynowy?

Polecane posty

Gość przyszły

Witajcie, mam problem, bo jestem na etapie szukania pierścionka i rozpiętość cen oraz ogrom wyboru mnie przeraża. Dlatego chciałbym się zapytać drogie Panie, za ile dostałyście pierścionki, bądź, drodzy Panowie (o ile takowi są) jakiej wartości wręczyliście? Ja jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o biżuterię, nie używam żadnej, natomiast na nikogo ze znajomych nie mogę liczyć. No i oczywiście chcę, aby to była niespodzianka. Czy myślicie czy pierścionki ze sklepów na allegro różnią się jakoś od tych u jubilerów, bo różnica w cenie pomiędzy takimi samymi jest duża, natomiast moja wybranka uważa, że na necie się nie kupuje takich rzeczy.

moj kosztowal 260 zl i jest dla mnie bardzo wazny sama wybieralam bo dla mnie nie liczy sie cena a gest i ze jest wreczony od serca...

Gość zoneczkaaaaa
Twoja wybranka ma racje. Na Allegro nie kupuje sie takich rzeczy. Mozna to porownac z prezentem urodzinowym kupionym w lumpexie z ta roznica ze pierscionek zareczynowy to wazny symbol Twojej milosci i tego ze traktujesz swoja kobiete powaznie. Moj maz kupil mi pierscionek w markowym salonie za zawrotna sume 3 tys zł. Choc prosilam go zeby az tyle nie wydawal to jednak argument ze bede go nosila cale zycie przewazyl.

Gość hehe zawrotna suma...
ja kupiłem na allegro-znany warszawski jubiler też sprzedaje na allegro i nie tylko on jeden-kosztował przeszło 5 tysięcy i nie uważam żeby to była zawrotna cena bo był to jeden z "uboższych" modeli. Na allegro jest trochę taniej bo ten sam w sklepie kosztował 5800.

Gość heheh
Ja swój wybrałam przez net, na e-bayu i kosztował jakieś grosze w przeliczeniu na PLNy, koło 100 :P Ale nie jest z brylantem ani diamentem, nie lubię takich wzorów.

mój kosztował 300 zł i nadal uważam, że jest piękny, dla mnie najpiękniejszy i tak chyba powinno być, nie ważne za ile, ale pierścionek to dla mnie taki sam symbol jak obrączki, jest tylko mój i tylko mnie ma się podobać

Gość rok temu ...
wybierlismy razem z narzeczonym, maly, subtelny ze zlota z małym brylantem, kosztowal 800 PLN

Gość Mario _1
ja kupiłem swojej wybrance pierścionek z cyrkonia w Aparcie za 260 zł. Dodam że nie wiem czy jej się podoba bo ... jeszcze go jej nie dałem (choć za tydzień, póltora juz będę znał jej opinię ;-) )

Mój kosztował okolo 300 zł. Nie ma żadnego kamienia szlachetnego, a jedynie cyrkonię i jest dla mnie najwartościowszym pierścionkiem jaki mam :D

Moj kosztowal cos ok.400 zeta z cyrkoniami buaahaa A kupowal go w jubilerskim slepie internetowym. :)

Gość 11111111111111111111111
a mój kosztował ok. 150zl :) i dla mnie jest najpiękniejszy na świecie!

Bo w pierścionku zaręczynowym najmniej ważna jest cena :) Ważna jest chwila w której sie go otrzymuje, ważny jest mężczyzna, który go wybierał, ważna jest obietnica z nim zwiażana... Cena nie ma żadnego znaczenia!

Gość ok 1500zł
sama bym wybrala pewnie za 200-500, bo mi by bylo glupio taki drogi wybrac, ale zareczyny byly niespodzianka

Gość a moj kosztowal
500 - maly z brylancikiem - sama wybrałam - mamy odmienne gusta ;)