Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laka

Ciąża czy nie?

Polecane posty

Gość Laka

powiem tak... pekła nam gumka... chlopak nie mial jeszcze wytrysku... jakie są szanse ze zajde w ciaze??... dodam ze mam nielegularne miesiączki...

Gość mmatyldaa
ciążą?..raczej mało prawdopodobne, prezerwatywy przeważnie mają "w środku" środek plemnikobójczy... ale jeśli się martwisz, to najważniejsze jest to, w którym dniu cyku to się stało

Gość Laka
niby płodne... ale tak naprawde trudno to określć... mam bardzo nieregularne miesiaczki...

Gość kipi
Jestes napewno w ciąży !!!czego ty oczekujesz wróżki na forum???? dziewczyno sama nie wiesz i chcesz od obcych osób odpowiedzi koszmarrr!!

Gość Laka
po prostu pytam sie jakie jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży.... nigdy wczesniej takiej sytuacji nie maiłam...

Gość kipi
Nie podajesz ani konkretów, cykl masz nieregularny więc czego Ty oczekujesz od forumowiczek, że Cię uspokoją jak nie mają podstaw. Wiesz przecież czym grozi niepewny stosunek tak jak w Twoim przypadku to naprawdę śmieszne!

Gość Laka
nie szukam pocieszenia... pytam jedynie o realne szanse ze mogłam zajśc w ciąze... a jakich ty byś jeszcze chciała konkretów?

Gość ojoj...
zajsc w ciaze wcale nie jest tak latwo,potrzebne jest na to wiele czynnikow.Wielu ma jednak to szczescie... na tym forum nie znajdziesz odpowiedzi,musisze sie zglosic do ginekologa-rady nie ma.Im wczesniej to zrobisz tym lepiej...

Gość Agata.....
już przed wytryskiem wydobywają sie plemniki więc szansa jest