Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvvvv

Żeglarstwo

Polecane posty

Gość vvvvvvvv

Czy ktoś interesuje się żeglarstem, pływa na rejsy, może ktoś się pochwali, wypowie??? Płynę w tym roku pierwszy raz i zbieram informacje.

To bys musial mojego zapytac on zegluje, wrocil z ostatniego tydzien temu :)

Gość pod żaglami powstają ponoć
najpiekniejsze wpisy w pamietnikach...

Gość mateooo23
Ja sie interesuje zeglarstwem i jezeli chcesz porozmawiac powymienaic sie doswiadczeniami to polecam i zapraszam forum www.sailforum.plus.pl tu znajdziesz tez fajny konkurs w którym mozesz samemu zaprojektowac koszulke.

Gość ggggucio
mateoo bardzo dobre forum no i ten konkurs z nagrodami gdzie mozna samemu zaprojektowac koszulke.Moze wreszcie rozwinie sie ten sport

Gość tobiasz
zeglarstwo - kiedys zawodowo.. teraz rekreacyjnie. najpiekniejsza rzecz jaka mnie spotkala w zyciu;p

Gość gość
To prawda ja również uwielbiam mój chłopak zaraził mnie tą pasją teraz oboje nie wyobrażamy sobie wakacji bez żagli. Wszystkim pasjonatom polecam tę strrone http://www.czarnieckiliny.pl/ mają bardzo mocne liny.

Gość gość
Powinnam się czegoś nauczyć, przejść jakiś kurs przed żeglowaniem?

Gość gość
Możesz dowiedzieć się nieco więcej o zakładzie www.czarnieccy-liny.pl skąd zamawiamy liny i sznury na łódki. Już niedługo startuje sezon więc trzeba się dobrze przygotować.

Gość gość
Nasza mazurska szkółka żeglarska w liny i sznury z atestami bezpieczeństwa zaopatruje się w zakładzie powroźniczym Czarnieccy w Wągrowcu. Na polskim rynku to zdecydowany lider!

Pracowałem w Szekli kilka lat jako kierownik obozów młodzieżowych aż postanowiłem otworzyć swoją szkołę żeglarstwa. Jeżeli ktoś pływał ze mną i chciałby jeszcze raz spędzić fajne wakacje na mazurach to zapraszam na feniks-mazury.pl Wielu rodziców ceniło sobie moją pracę, i mam nadzieje na równie pozytywny odbiór w tym roku :) Pozdrawiam

Gość gość
Uwielbiam pływać po morzu. Jeżeli też planujecie zacząć żeglować na otwartych wodach to polecam wam zajrzeć na stronę www.enavigare.pl Znajdziecie tam nawigacje morskie, mapy morskie oraz wiele przydatnych informacji, potrzebnych do pływania po morzu.

Gość gość
Jeżeli interesujecie się żeglarstwem to musicie mieć kontakt do firmy takiej jak www.yachtconstructions.pl Firma ta zajmuje się wykonywaniem osprzętu do jachtów oraz ślusarką okrętową.

Gość gość
Jeżeli interesujecie się żeglarstwem to musicie mieć kontakt do firmy takiej jak www.yachtconstructions.pl Firma ta zajmuje się wykonywaniem osprzętu do jachtów oraz ślusarką okrętową.

Gość gość

Jeżeli chcecie się nauczyć żeglarstwa to polecam wam zapisać się na kurs żeglarski do https://patentymazury.pl/ Jest to świetna szkoła żeglarstwa, w której nie tylko nauczycie się żeglować ale też będziecie się świetnie bawić.