Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moderNgirL

Dziś mam pierwszą jazde

Polecane posty

Gość moderNgirL

Robie prawo jazdy,dzis mam pierwszy wyjazd na miasto,troche się boje choć ćwiczyłam już troche w domu,ale nie jeździłam na miasto(z wiadomych wzgledów ze jeszcze nie moge :):) Robi tu jeszcze ktoś prawko? Macie jakieś obawy przed jeżdżeniem?

Gość ja tezz
dzis mam pierwsza jazde i boje sie jak cholera:D

Gość moderNgirL
Powaznie masz ? :) Jesteś dziewczyną czy facetem(facieci się z regóły nie boją :):P Ja mam jazde o 20 zanim skoncze jeździć bedzie już szarawo :] Obym tej jazdy nie skonczyła pzredwcześnie,ajajaj

Gość ja tezz
dziewczyna. ja mam na 16. uczylam sie wczesniej jezdzil ale obok mnie siedzial zaweze moj chlopak i to bylo po polnych drogach a tu na miasto i bedzie siedzial obok jakis obcy facet. normalnie szok!

Gość moderNgirL
uu młoda jesteś,ja myslałam że prawko można robić dopiero z 3 mies przed 18-stką.Ja jestem już po 18stce :] Tz jexdziłamz chłopakiem,mój instruktor nie jest taki obcy,znajomy mojej ammy,jest sympatyczny,ale mam obawe żeby mu nie rozwalić samochodu :P Jak pomyśle ze bede ejchać przez skrzyżowanie i w ogóle nie jako pasazer tylko keirowca to mi włosy stają na ręce;P

Gość moderNgirL
sory za błędy

Gość olkujyhtg
skad wiesz ile ona ma lat? napisala na 16tą, a nie ze ma 16 lat :o

Gość ja tezz
hehehe tez mam 18 lat a jazde mam na 16, godzine;]

Gość ja tezz
spierdalaj;] z tym pamietnikiem;]

Gość moderNgirL
o kurcze sory,źle przeczytałam :/ dżejn ostin to miało być śmieszne rozumiem?? uśmiałam się po pachy...

Gość Porażka życiowa
ja dziś mam ostatnią jazde i przyznam szczerze że całe ten kurs to jakaś porążka - w moim przypadku. Jak pierwszy raz pojechałam na miasto to myslalam ze sie posikam ze strachu a wszysto potęgują kierowcy którzy za tobą trąbią jak ci auto zgaśnie.... eh

Gość barrrrrdzo
bac to sie bedziesz jak pierwszy raz wyjedziesz na miasto swoim samochodem, na kursie nie ma czego, instruktor ma sprzeglo i hamulec ;)

Gość ja tezz
no ja sie strasznie boje. 20 to jeszcze jeszcze ale 16 to godzna taka ze korki sa niesamowite. ja mam instruktora takiego jajcarza ze szok. kolezanka polecila bo szkola do ktorej chodze jest jego wujka i zna instruktorow. ja nie wiem czy przezyje ta godzine.

Gość moderNgirL
no właśnie,boje się tego(tzn boje..moż ezłe słowo) jak nie daj Boze zgaśnie mi auto,co moze się zdazyć i keirowcy będą trąbic:/ tyle mam dobrze z eo 20 nie będzie takiego natężenia ruchu ,bo gdyby to miao być koło15 to nie wiem...

Gość barrrrrdzo
przestan nie ma sie czego bac, prawie kazdemu na poczatku gasnie auto , mi tez nieraz gasnie choc prawo jazdy zdalam

Gość moderNgirL
ja sie jeszce nie boje aż tak strasznie a,el gdy przyjdzie wyjechać z placu na miasto to bede sie napewno bała :/,do tego jeżdże po mojej małej miejscowości gdzie sie wszyscy znają i bedzie mi głupio jak cos nie wyjdzie,ale wiem ze nie mozna sie przejmowac osobami tzrecimi,mama mi mówi,ze trzeba sie wyłączyc na wszelkie kalksony niecierpliwych kierowców,to napewno tródde widziałam na L-ce taki napis przekreślona trąbka(klakson) i pisało:Ty też się kiedyś uczyłeś bardzo dobre :)

Gość ja tezz
a ja nie umiem ruszac. zawsze mam z tym problem. i wiem ze bede miala nadal. ja dzis nie moge jechac na miasto. ja chce po wioskach sie przejechac. tak wlasnie. poprisze go zeby nie jechac na miasto.

Gość moderNgirL
do ja tezz Jestem z Toba !:) a Ty bądź ze mną o 20 :)

Gość moderNgirL
do ja tezz wiesz co mój instruktor nauczył mnie(tzn nauczył,raz mi to pokazał,dopiero miałąm 1 jazde po placu i tam mi to powiedział)własnie o ruszaniu zapalasz autko,trzymając sprzegło i popuszczasz go delikatnie,kiedy popuścisz go do połowy auto bedzie jechac na tzw półsprzegle i wtedy dodawaj delikatnie gazu ;) powinno Ci wyjsc,mi na placu wyszło a na miescie nie wiem ;O

Gość ja tezz
ja zawalu dostane. jasne ze bede z Toba o 20:)

Gość moderNgirL
też miałąm problemz ruszaniem gdy jeździłamz moim facetem,zawsze zbyt mocno"szarpało"bo albo zbyt wczesnie puściłam cale sprzegło albo zbyt szybko dałam gazu najlepiej na półsprzegle a potem gaz kurde teraz mi sie dobrze mówi,ale po 20 bedzie problem

Gość moderNgirL
Będe trzymac za Ciebie kciuki o 16,bądx dobrej myśli,choć mói ci to pesymistka,to raczej ja zawału dostane :) fajnie by było jakbys weszła po jeździe na kafe i napisała na tym topiku wrażenie :)Ty bedziesz juz po a ja przed

Gość ja tezz
jessoooooo to juz za 2 godziny!!!! wejde wejde. jak zyc bede;)

Gość moderNgirL
hehe,ale rym ;P Będzie dobrze:)mam nadzieje ze i pójdzie fajnie z ejest ktoś jeszcze kto robi prawko i sie też tego obawia ;]

Gość ja tezz
ja chodzilam razem na prawko z kolega z klasy. on ju mial pierwsza jazde jakies 2 tyd temu.mowil ze na pierwszej bylo super. szlo mu dobrze i w ogole. nie mogl si edoczekac drugiej. ale ja drugiej to przezyl szok. powiedzial ze nic nie umiem,nie wiedzial co i jak. byl przerazony. ja mam nadzieje ze u mnie bedzie na odwrot. ze z kazda bedzie coraz lepiej.

Gość moderNgirL
też mam taką nadzieje co do mnie i do Ciebie,Tak bardzo chciałabym zdac za pierwszym razem,jak mój chłopak i każda osoba wmojej rodzinie(zeby sie nie wybijać) hehe i przy tym nie tracić pieniędzy na kolejne egzaminu Mój chłopak tak świetnie jeździ samochodem,chciałabym też jeździć w miare dobrze zeby mógl keidyś powiedziec że"ona dobrze jeździ" kurcze dopiero zaczynam jeździć od dziś a już myśle co bedzie ;] Tak nie może być

Gość ja tezz
ja se myslalam ze jak zdam za 3 to dobrze bedzi ehehe:D

Gość moderNgirL
ja tezz zachwile jeździ,trzymam kciuki tak jak obiecalam :)

Gość ja tezz
matko! czekam na tego instruktora! mam takiego stracha jak przed pierwsza randka hahaha

Gość moderNgirL
aha to podjedzie po cIEBIE :) nO MNIE JUZ POWOLI ZACZYNA RZOŁĄDEK Z NERWÓW BOLEĆ A JA MAM JESZCZE 4 H