Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllga23***

PODOBNO SMIERDZE

Polecane posty

Gość mimi123
juz nie wim co robic az przestalam wychodzic z domu zeby nie straszyc spoleczenstwa swoim smrodem

Gość wlasnie... piszcie...
smrod bedzie jak wlosob nie bedzie, jesli sie ktos nie bedzie kapal - wiec to zaden argument... pisala, ze kapie sie 2 razy dziennie wiec...

Gość pamietajcie
moze sie dziewczyna myc 10 razy dziennie, ale jak zalozy ubrania, ktore "przeszły szafą", niestety znow bedzie smierdziec

Gość w jej przypadku to na pewno
nie kwestia depilacji ale u wielu ludzi tak.

Gość mimi123
to nie jest prowokacja ale nic mi nie pomogliscie

Gość wlasnie... piszcie...
ja mowie, ze depilacja nie wplywa na intensywnosc smrodu, jesli ktos sie odpowiednio czesto myje... Nic o ubraniach z szafy nie wspominalam :P

Gość kochajcie pamiętniczki
idź do dobrego dermatologa, w ogóle znajdź dobrego lekarza internistę-ogólnego dobry to taki, który będzie starała się pomóc a jeśli nie będzie czegoś wiedział to pośle dalej lekarz, który bez zbadania mówi, że nic nie da się zrobić jest to dupy, jest zerem itp, itd badanie w tym wypadku, myslę będzie dotyczyło hormonów

Gość jak sie nie depiluje
to sie bardziej śmierdzi. Wiem po sobie. Jak jestem wydepilowana pod pachami to w ogole nie smierdzę. Naawet raz się mi zdarzyło zapomnieć uzyć dezodorantu i chociaż był upalny dzień nie śmierdziałam. Natomiast jak mam włosy to nawet po uzyciu antyperspirantu czuć zapach potu wieczorem :o

Tak serio to jest taka choroba ,niby człowiek się myje,jest ok.,ale nawet jak się nie poci to wydziela silny zapach moczu,jest to związane z jakimiś pasożytami.

Gość damasama
dziewczyny jedzcie malo cebuli szczypiorku i czosnku albo najlepiej wcale bo ich zapach jest potem silnie wydzielany przez pot -przynajmniej tak mowila pani z biologi:D