Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaroid

pamiec cyfrowki

Polecane posty

Gość polaroid

witam, mam pytanko :) kupilam sobie aparat cyfrowy, jeszcze nie przyslali. W opisie wyczytalam, ze ma wbudowana pamiec 16Mb, a akceptuje do 512mb. Ja mam karte SD 512mb. Czy wobec tego bedzie ja akceptowal? wiecie, czy te jego 16mb tez sie liczy? moze glupie pytanie ale jestem laikiem! dziekuje za opdowiedz :)

nie liczy sie to 16 to pamięć wewnętrzna a 512 zewnętrzna (karta) akceptowanie oznacza że możesz włożyć kartę która ma max 512 (może mieć mniej ale nie więcej)

Gość maszyna
w moim aparacie w pamięci wbudowanej zapisywane są tylko zdjęcia, jeśli nie ma włożonej zewnętrznej karty. jeśli ona jest, to nawet nie mam dostępu do tych z pamięci wewnętrznej

Gość polaroid
pieknie Wam dziekuje, a moze powiecie mi czy ten aparat jest niezly: http://www.polaroid.com/global/detail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524441763605&FOLDER%3C%3Efolder_id=282574488338793&bmUID=1186055874804 niestety, nie mialam sie kogo poradzic i kupilam sama. Wiem, ze nie ma zoomu optycznego ale nie uzywam wiec mi nie potrzebny. Kosztowal 130zl z kablem i plytka ze sterownikami

Gość polaroid
hmm...u mnie dziala :/ mam opere, moze w explorerze nie dziala...to jest polaroid 5055

ja mam firefoxa :) aparat milutki ale raczej z niewieloma funkcjami nie? dlaczego akurat polaroid? ja mam kodaka 650 easyshare, całkiem już niezły tylko że kosztował 1300 (niestety :O) ale czasem bawimy sie grafiką więc potrzebowaliśmy czegoś mocniejszego

Gość polaroid
Features 5.0 megapixel resolution 4x Digital zoom 1.5" LCD display 16MB internal memory SD Memory-card compatible Video Clip PictBridge Technology Ready-to-use kit includes: PDC 5055 Digital Camera CD-Rom Software 2 AA Batteries USB Cable Pouch Hand Strap Works With PP46d Photo Printer Specifications Still Resolution: 2560 x 1920 Lens Type: Glass Focal Length: 7.27 mm Aperture: 3.0 / 8.0 Focus: Fixed Exposure: Auto / Manual Optical Zoom: n/a Digital Zoom: 4x Flash Modes: Auto, Fill, Red-Eye, Off LCD Display: 1.5 Memory Internal: 16MB Removable Memory Format: SD card Max. Memory Supported: 512 MB Battery Type: AA x 2 Video Out / Docking Station: n/a Video Resolution: QVGA & VGA Video Format: AVI System Requirements: Win 98SE, ME, 2000, XP Mac OS 9.2 - OS X Warranty: 1 year tyle sie doszukalam. Moze jakas dusza na to spojrzy?

Gość polaroid
a nie zauwazylam, ze odpisalas :) Aparat ma niewiele funkcji, polaroid poniewaz wydawal mi sie niezly jak na te pieniadze. Do tej pory mialam Jenoptik, 3,1 mpx, zdjetka robi przecietne. Wyjezdzam do hiszapnii i chcialabym miec ladne fotki. Moze nie jest to rewelacja ale mysle, ze na moje potrzeby wystarczy bo nie korzystalam nawet z tego co oferowala moja poprzednia cyfrowka...

no i spoko :) wiesz czego potrzebujesz i to ważne aparacik przyzwoity a cena jest świetna przyznam szczerze

Gość polaroid
no to chociaz tyle bo kuzwa juz myslalam, ze dalam ciala bo cos tanio :/ ale niestety, jako singiel musze takie decyzje podejmowac sama :) dziekuje