Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podgladaczka

sasiad..

Polecane posty

Gość podgladaczka

witam kobiety!!! chcialabym sie czyms z Wami podzielic, byc moze, ktoras z Was ma podobne doswiadczenie, otórz od jakiegos czasu zaobserwowałam , ze ktos z okna naprzeciwko mnie obserwuje ( da sie to wyczuc, sciaga wzrokiem;) .poniewaz nie mam w mieszkaniu firan, a jedynie rolety ktore raczej sa odłoniete.osoba ta ma dosc dobra widocznośc...a poniewaz zdązyłam sie zorientowac, ze ktos mnie podglada postanowilam podejzec i ja .. no i okazało sie ze mam \" sąsiada\", który okazał sie mlodym mezczyzna, na dodatek szalenie atrakcyjnym, ktory niestety złapał mnie na \"podglądaniu:..;D i od jakiegos czasu, wieczorkami\"lustrujemy\"sie wzajemnie..coz moge o nim powiedziec..mlody bardzo atrakcyjny..do tego \"jak na złosc\"chodzi po mieszkaniu w samych bokserkach.. no coz nie ma jak prowokacja... :) ...hm i co dalej? skoczy sie pewnie na samym podgladaniu,bo z tego co juz wiem, jest duzo mlodszy:) ..

Gość Rolnetka
Mogę Wam obojgu sprawić profesionalne rolnety nozycowe. Będziecie się wzajemnie obserwować siedząc poniżej linii parapetu...

Gość podgladaczka
haha dzieki... to takie dziecinne..a zarazem intrygujace;) no coz trzeba sobie zycie urozamicac;)

Gość Rolnetka
Mogę zaproponować najnowsze metody podglądu i podsłuchu. Podglądaczka. Prawdę powiedziawszy, te nożycowe rolnety to niegdysiejszy przeżytek.

Gość Rolnetka
A podglądanie kobieta ma we krwi. Wcale się Ci nie dziwię.

Gość podgladaczka
dzieki slnice za wsparcie!! hahah ok, podskocze dzies do sasiada i zapytam czy sie zgadza!! haha;)

Gość lineczkaaa
🌼

Gość Rolnetka
Zdurniałaś? Jakie to wtedy będzie podglądanie, za wiedzą i zgodą podglądanego?

Gość Rolnetka
W sumie życzliwie Ci zazdraszczam. Też bym chciała sobie poobglądać. Choć w moim przypadku chodziłoby raczej o jakąś atrakcyjną, urodziwą i młodą dziewicę :-)

Gość posyp sola
a lineczka to pewnie sasiad owy ktory zauwazyl ze piszesz i wpadl zostawic Ci kwiatka ;)

Gość podgladaczka
haha nie zdurnialam pewnie na starosc mi odbija.. hahahah no ale co ja zrobie jak jest taki.fajny;)

Gość Rolnetka
A ile masz lat, podglądaczka?

Gość posyp sola
rowniez zazdraszczam :) ja po jednej stronie mam szkole podstawowa po drogiej cmentarz 😭 :D

Gość podgladaczka
..i wczoraj znowu bylo to samo:D