Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetmadry

śmieszą mnie puste laski!!

Polecane posty

Gość facetmadry

ktore mysla, ze jak nie są brzydkie!!to moge miec kazdego faceta a w sumie nie są pieknosciami!! jednak noszą głowe i nos wyrzej niż chmury!!!Patrza na kazdego faceta z góry!!!Od razu wyczuwam, takie puste dziewczyny.. Co dziwne, czesto to piękniejsze są bardziej skromne i mniej nabąbane!!od tych co sobie wmówiły, ze są 8 cudem świata1!!:)

Gość ja noszę wyżżżżej
a inne niech nosza wyrzej🖐️

Gość facetmadry
miało być wyżej!! sorki

Gość a gdzie cos na temat ych brzy
powinno sie liczyc cos wiecej a nie tylko uroda uroda przemija a rozum zostaje

Gość facetmadry
myślą, ze są misskami, a wygladaja jak pół dupy zza krzoka!!

Gość mówisz że
"wyrzej" i "nabąbane"? :classic_cool: :D

Gość ja noszę wyżżżżej
chyba ,któras musiała cie mocno bodnąc ???!!!- strasznie rozgoryczony jestes i nie wiem właściwie czym...

Gość facetmadry
a ja własnie pisałem, ze są głupie i puste!!!a nie, że ładne!!wcale nie chodzi mi o urode, ale o MANIE WIELKOSCI!!nieuzasdaniona!!

Gość w sumie to masz ...
racje ... niektore dziewczyny to naprawde wmawiaja sobie, ze sa pieknosciami i moga miec kazdego faceta ... widze to po mojej kolezance ... jest gruba i brzydka a do facetow odnosi sie z wyzszoscia ... o dziwo ma chlopaka (wspolczuje mu takiej dziewczyny) ...

Gość 32eww
zgadzam sie, im wiekszy pasztet, tym wieksze mniemanie o sobie.

Gość facetmadry
nabombane:)-patrz napuszone!!niech ci bydzie

Gość ja noszę wyżżżżej
no to ojej laskę jak ci nie pasuje i będziesz miał mniejszego zgryza ...

Gość mówisz że
a istnieje jakaś uzasadniona mania wielkości? :D

Gość facetmadry
czemu naprawde ładne naturalnie piekne(nie solaris)i fajne dziewczyny, chodzą takie ze spuszczonymi głowami,jakies takie smutne..zdołowane.. a te zrobione brzydule z solarek, z tripsami z głowami do góry!!??pewne siebie jak cholera..jak doda..

Gość Niechh
wam BYDZIE :D:D:D

Gość no mnie tez smiasza
zwlaszcza jak widze kątem oka ze sie na mnie gapi a ja twardy wzrok przed siebie i ani na pol sekundy sie na nia nie popatrze, nie dam jej tej satysfakcji uwielbiam to po prostu:D

Gość facetmadry
każda mania wielkosci jest nieuzasadniona, tak samo ja kazda mania nizszoci jest nieuzasadniona... gdyz..tylko normalny stan jest okey..czyli znac swoje złe i dobre strony! a nie same złe lub same dobre!:)

Gość a gdzie cos na temat ych brzy
ja mysle odwrotnie to własnie te dziewczyny ktore sa ładne dobrze wiedza o tym i sie wywyzszaja a te brzydkie sa przez wszystkich wysmiewane

Gość do no mnie tez smiasza
wiesz, co mam włąsnie taka, kolezanke, ktora "wymosza"spojrzenia na siebie!!w sensie, zaden facet na nia nie patrzy, wiec co ona robi, niesie głowo wysoko oczywiscie:) i zaczepia wzrokiem facetow..i trzyma tak długo, az na nie nie spojrzy , a potem sie chwali przy innych znajomych "wiecie jak sie faceci na mnie patrza,:)normalnie nie zwracałam na to uwagi, ale raz spotkałam sie z jednym wzrokiem, jak mnie mierzył": hehehehe hehehe to sie nazywa mitomania!1 i bujna wyobraznia!

Gość trampolinska
do a gdzie cos na temat ych brzy wcale nie myslisz stereotypowo. duzo łądnych, madrych dziewczyn choruje na anoreksje i trafia do szpitala gdzie pracuje, jestem pielegniarka..sa to na ogołs sliczne wartosciowe dziewczyny.. a tak bardzo siebie nie akceptuja

pustota nie jest zależna od wygladu!!, ale od tego co sie ma w głowiE:) czemu jest taka opinia, ze brzydal musi byc inteligentny a ładna laska głupia i pusta a byscie sie zdziwili , ile razy jest wrecz odwrotnie BRZYDKA LASKA, A DO TEGO JESZCZE PUSTA i ładna laska, ale bardzo madra... nie generalizujmy

Gość dokladnie ParisH doladnie
to tak samo, jak stereotyp, ze gruba dziewczyna jest mila, a chuda wredna, hehe. a z reguly jest odwrotnie.

Gość dewqedwqde
moze niech sie jeszcze jakis facet wypowie:)

Gość dewqedwqde
bo to ciekawe..jak faceci, podchodza..do tego, ja myslałam, ze faceci lubia takie pusciutkie, głuputkie laseczki:)z taki im łatwiej:)

Gość dokladnie ParisH doladnie
dewqedwqde - to kolejny stereotyp, ze lubimy pustaki ;)

mnie też śmieszą, ale to one mają największe powodzenie, bo są najbardziej śmiałe i pewne siebie... piękne, przeważnie (o dziwo) mają więcej kompleksów :) ale mało mnie to obchodzi. brzydula czy nie - świetnie się ze sobą czuje i mam gdzieś jeżeli ktoś uważa że jestem pusta :classic_cool: ;)

Gość dewqedwqde
babcia nożownik, wspołczuje Twojemu facetowi i dzieciom Jestes dodą:)na wydaniu:)

Gość dewqedwqde
pewnie jeste brzydka..zreszta nicka masz brzydkiego

Gość elizka i zuzka
taaaaaaa stereotyp... a ja mam koleżankę ktroa poznala faceta, gadało im się bardzo fajnie bo koleżanka jest inteligentna oczytana i ma bardzo szerokie zainteresowania, jeśli chodzi o urodę t ojest zwykła przeciętna, ale szczuplutka i zgrabna koleżanka ma siostrę... Ta siostra ma w sobie coś takiego że pociąga facetów.. ma ładną buzię duże śliczne oczy.. i w ogóle jest sexy... Koleś o ktroym wspominałam wcześniej najpierw kręcił z moją koleżanką ale gdy przyszlo co do czego to on wybrał tą siostrę... po prostu ona była ładna... Ta siostra nawet mówiła ze oni czasem siedzą i nie mają o czym porozmawiać, ale on wolał ją niż tą druga inteligentną... taka jest prawda..